Regering wil cryptovaluta aan banden leggen. Wat zijn de voor- en nadelen? | Ongehoord Nieuws in 2023

laatste update: 09-2023


Kijk de hele uitzending:

Word lid:
Doneer:

Kijk Ongehoord Nieuws:

Volg onze social media accounts:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
LinkedIn:

/

30 gedachten over “Regering wil cryptovaluta aan banden leggen. Wat zijn de voor- en nadelen? | Ongehoord Nieuws in 2023”

 1. Dat is natuurlijk absoluut niet waar wat Kaag beweerd dat het is om de burger te beschermen.
  Ik laat mij echt niets wijs maken door leden van dit kabinet.
  Het gaat enkel en alleen maar om de burger nog meer onder controle te houden.
  Als kaag dat nou meteen zou zeggen, zou ze nog eerlijk zijn.
  Maar eerlijkheid naar de burger is ook niet de sterkste kant van dit kabinet.

 2. Overheid, bemoei je niet met waar ik mijn geld aan uitgeef, Kaag met die lulsmoesjes, jongeren beschermen, klets toch niet

 3. WAAROM zou je een vrij mens willen beschermen? Elke bescherming is per definitie censuur. Men heeft blijkbaar in NL dat je ALLES al jaren overal ter wereld kan betalen met crypto.

 4. kaag wil haar eigen bitcoin
  zodat ze ons nog veel harder kan naaien en controleren
  zodat ze zelf haar elitaire zakken nog veel meer kan vullen
  en haar eigen woke cult d66-sekte hobbies kan financieren op onze kosten .

 5. Mee eens!!!De burger kan voor het tekort aan drinkwater weer aangerekend worden terwijl we niet vertellen hoeveel die servers of terwijl data centers verbruiken.😉🫡

 6. The market will be very favourable now due to the rapid growth of Bitcoin which is $21k, The rich won't disclose it so don't be fooled, it's right time to invest, this is still new year there will be a massive income to those that invest this new year 💰

 7. WEF Ratten verdwijnen alleen met een REVOLUTIE
  Begin maar gauw

 8. Wanneer zijn we zelf verantwoordelijk voor ons gedrag? Laat de mensen met rust met je reguleringen!

 9. Dit is een geweldige video, ik leer veel van het kijken naar je video's en het heeft me geholpen. Een vast inkomen opbouwen is vrij moeilijk voor nieuwkomers. Met dank aan mevrouw Megan Messina voor het verbeteren van mijn portefeuille. blijf op de hoogte van de goede video's.

 10. Alles wat kaag wil en doet is desastreus voor het volk en een goudmijn voor de global elite. Kaag is een crimineel genie en heeft al meer geld gestolen dan alle dieven wereldwijd in de geschiedenis bij elkaar opgeteld. Tientallen miljarden.

 11. Interessant item over crypto met zowel de voordelen en nadelen.

 12. Allemaal regels zogenaamd tegen bescherming, als ze gewoon eens eerlijk is en zegt dat ze totale controle wil. Ze is gewoon bang dat mensen haar door hebben.

 13. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel?

 14. Het is of een risico nemen en life changing money maken of tot je 67ste voor een kut salarisje slaafje zijn

 15. WEF 🤢 weinig hebben en toch gelukkig zijn.

  Digitale munt , controle op Crypto en ga zo maar door. Meeste mensen zijn nog niet wakker zoals de vaccinatie 😂 Wat ben je een stom mens als je dat heb gedaan, naïever ( dommer) kan je niet zijn.

 16. wat een leuke video-inhoud, alsjeblieft, ik ben nieuw in de handel in cryptocurrency, ik heb een goede gids nodig over hoe ik kan beginnen met investeren en dagelijks goede winsten kan maken.

 17. Een ecosysteem van verschillende crypto's omhelzen spoedig de financiele sectors van over de hele wereld in de vorm van CBDC's en Bitcoin als zodanig zal louter een functie als goud/zilver krijgen, gezien de kosten, snelheid en milieu eisen van deze coin totaal niet in lijn staan met de wensen van het establishment.

 18. Geweldig filmpje ja tuurlijk moet het weg dat houd hun corruptie en oorlogen in stand printen printen en cbdc is natuurlijk de gouden route volle controle poef 💨en het is aan wezig niks waard. En je spaargeld in crypto kunnen ze niks mee niet afpakken niet een limiet geven dus ja !! 🤷 En als je niet in crypto gelooft waarom niet goud en zilver of wat anders ? Het is middels jou zuur verdiende geld 😊

 19. Zogenaamd zijn alle wet en regelgeving om ons te beschermen, voor onze veiligheid, voor ons gemak. Etc. Het is louter controle, macht en dwang. Bah wat een wordt het toch een steeds vervelender land.🤮🤮

 20. Ik ben nieuw in cryptohandel, hoe kan ik nu meer winstgevende investeringen in de markt doen, zonder veel verliezen te lijden

 21. 'Klantgegevens bewaren (en zo nodig delen met autoriteiten)" 3:00 … Nuff said …!!

 22. Ik ben nieuw in beleggen en heb moeite om deze strategieën goed te gebruiken. Waar kan ik een legitieme makelaar vinden? Die mijn account gaat beheren en mij ook leert hoe ik allerlei cryptocurrencies kan verhandelen.

Reacties zijn gesloten.