RECORD! APRIL 2023 – DIVIDEND INKOMSTEN UPDATE – €42.600 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO

laatste update: 05-2023


In deze video laat ik je zien hoeveel dividend inkomsten ik had in de maand APRIL 2023 van mijn aandelen portefeuille bij DEGIRO. Daarnaast neem ik je mee door de portefeuille en vertel ik welke aandelen ik GEKOCHT en VERKOCHT. Mijn beleggingsdoel is het behalen van een inkomen van €1000 per maand uit dividend aandelen.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-
Je kunt me ook volgen op Instagram:

——————-

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

28 gedachten over “RECORD! APRIL 2023 – DIVIDEND INKOMSTEN UPDATE – €42.600 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO”

 1. Jeetjemina je hebt ruimschoots de €1000,- behaald, gefeliciteerd!!

 2. Hoe werkt het dividend op VirmetX, ik zag een dividend van zo'n 400%. Hoe krijgen ze dit voor mekaar?

 3. Gefeliciteerd! Prachtig dividend. Leuk dat je weer een video hebt geplaatst.

 4. Lekker hoor! Die sneeuwbal is al mooi aan het rollen. Ga zo door en benieuwd naar de komende maanden 🙂

 5. Fijn dat je terug video post . Was er al effe op aan het wachten. 😀

 6. Eindelijk weer een video zou leuk zijn als je iets meer upload

 7. De totale portefeuille helaas nog in het rood, maar wat een dividend zeg. Lekker doorgaan tot dit een minimum wordt

 8. Die Virnet Holding betaald je $800 dividend met een totale waarde van €386 aan aandelen? Die volg ik even niet haha

 9. In april heb in €117 bruto aan dividend ontvangen. Hierbij was Ares Commercial Real Estate de grootste uitbetaler met $58.

 10. Koop alleen vwrl en sta nu 4%in groen. Snap niet waarom mensen zo gek zijn op dividenden. Het gaat om kapitaal, niet om dividenden.

 11. In april 98.57 netto ontvangen waarbij RAND, Ahold en KPN de top drie betalers waren! Het Atria verkoop plan klinkt strategisch goed. Ik zeg doen!

 12. Wil je Altria verkopen, omdat je niet meer in het bedrijf potentie zit. Want waarom verkoop je niet je mindere opbrengende fondsen. Verlies nemen op een verliesgevend bedrijf is minder erg. Dan verkopen van een verdienend bedrijf. Verder vind ik je verhaal en doel leuk om te volgen. Dividend April 270 euro.

 13. Na jarenlang in dividend aandelen geïnvesteerd te hebben, ben ik eruit gestapt en het vermogen volledig gestopt in de vwrl. Beste keus ooit! Dividend is a trap.

 14. Als je Altria verkoopt met als enige gedachte om je margin omlaag te brengen, dan zou ik er nog eens heel goed over nadenken. Altria is in je portefeuille het meest stabiele aandeel dat het ook in slechte economische tijden goed doet,

 15. Goed om te zien dat je van plan bent om het geleende bedrag af te lossen op korte termijn. Weet niet of ik zelf daarvoor zo'n winstgevende en constante positie als Altria daarvoor zou verkopen. Sowieso denk ik dat je je rendement flink zou verhogen als je minder zou kopen en verkopen per maand. Met de website capitalyse zou je kunnen zien hoeveel kosten je maakt door zoveel te schuiven in je portefeuille. Zelf ben ik begonnen in 2021 en sta bijna 10% in de plus en ben door jouw kanaal en die van Paul van leven van dividend meer gaan focussen op dividendaandelen. Heb de afgelopen maand 80 euro aan dividend ontvangen. Geniet ook van je kleintje! Dan maar wat minder video's.

 16. mooi mijlpaal heb je behaald stephan! zou Altria aanhouden en langzaam de margin zelf terug betalen. Ben zelf wat Ruiger geweest met investeren maar pakte kwa divident goed uit heb een uitschieter van 3700 euro in de maand april 😁🤑 Ben nog steeds benieuwd naar virnetx en waarvoor je ook na de eenmalige divident nog investeer zou je daar een aflevering van kunnen maken ? Mvg Nick

 17. Interessant, misschien heb je het eerder wel gezegd hoor maar zie je video vandaag voor het eerst; hoeveel was je startkapitaal toen je begon met beleggen? Erg nieuwsgierig, wil dit maybe ook gaan doen.

Reacties zijn gesloten.