REAGEREN OP RADAR: CRYPTORECLAME IS HET WILDE WESTEN in 2022

laatste update: 09-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd om te reageren op een aflevering van Rada

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

27 gedachten over “REAGEREN OP RADAR: CRYPTORECLAME IS HET WILDE WESTEN in 2022”

 1. Wat een fossiel, die Tom van der Lee. Deze man weet echt niet waar hij het over heeft maar heeft wel een oordeel klaar. Tssss….

 2. MAY🔝GOD🔝COUTINUE TO BLESS YOU MORE FOR THE 30k YOU GENERATE INTO MY ACCOUNT SIR

 3. Ik vind het zeer kwalijk en gevaarlijk dat politici die zich bezighouden met zaken als deze totaal geen kennis hebben van de stof.

 4. Radar heeft niet de kennis genoeg om te kunnen oordelen over sommige cryptos die wel degelijk nut hebben en zeker voor in de toekomst. In dit geval het noemen van gokken een verkeerd woord. Meer op speculeren wel. Tom van de Lee moet eerst grondig onderzoek doen alvorens een oordeel te vellen.

 5. 2e kamer = overheid. Overheid is tegen cryptos omdat zij jouw geld onder controle willen houden. Witwassen is met cash geld veel erger omdat je dit niet kan traceren met crypto wel. Blockchain technologie kan alles terug zien.

 6. Weer een geweldige en duidelijke video. Je video’s blijven voor mij mijn nummer 1! Blijf vooral zo doorgaan!

 7. Sjonge jonge wat is die van de Lee slecht geinformeerd. Mogelijk was hij al blij dat op TV zou komen. Maar daar alleen maar uit zijn nek komen kletsen is diep triest

 8. Goede video Focuss! Op veel punten ben ik het eens met je! Het feit dat er een tweede kamerlid alle crypto over 1 kamp scheert en alles gokken noemt, zegt genoeg over de kennis dat er bij dit soort mensen aanwezig is. Over innovatieve en disruptieve technologieën hebben dit soort mensen geen verstand, waarom zit die vent er überhaupt…

 9. Top! Ik vind het echt heel naar dat ze een fragment van Ruud gebruikt hebben. Als je ook maar één video van Ruud in z’n geheel kijkt, weet je dat het geen misleiding is.
  Ze hadden zich beter kunnen concentreren op daadwerkelijke misleiding via reclames. Daar wordt namelijk te weinig aan gedaan. Ook op YouTube wemelt het van de reclames van louche partijen die iets willen verkopen. Het is veel breder dan Crypto. Gaat ook over vastgoed, aandelen, e-commerce. In zekere zin zou je zelfs moeten kijken naar grotere partijen die reclame maken. Kijk naar banken, verzekeraars, brokers. Ze smeren de mensen ook vanalles aan dat niet deugt. Woekerpolissen, “zero commission” (voor dubbele kosten), “beheerd” beleggen enz.

 10. Typisch groenlink(s). Corrupte bende zoals de meeste kamerleden.. En hij snapt er natuurlijk ooo heeeeeeeelemaal niks van

 11. Dit zegt genoeg over het niveau van de mensen die in de tweede kamer zitten. Totaal niet ingelezen in de materie maar wel zg. scoren aan tafel bij Radar. Dan te bedenken wat zij iedere maand mee naar huis nemen aan salaris. Ook Radar zou toch beter hun huiswerk moeten doen. Voor mij al heel lang geen Radar meer. Dit is al vaker voor gekomen… scorebord journalistiek.

 12. Precies, die Tom vd Lee is een politicus. Die heeft geen flauw idee van crypto, en heeft alleen wat algemene standpunten ergens gehoord, en dat is dan zijn mening, en daar wordt dan beleid op gemaakt. De meeste politici zijn zo, in de meeste onderwerpen, dus nooit zomaar naar politiek luisteren. Die man van de SP heeft écht onderzoek gedaan naar crypto, en hij zou hier veel beter beslissingen over kunnen maken.

 13. Radar is een programma op de publieke omroep. De publieke omroep is van de overheid. De overheid wil geen crypto. Crypto kunnen ze niet controleren. Controleren is wat de overheid wil.

  Niet voor niks willen ze je tegenhouden met contant geld opnemen😅

 14. Onze vrinden van Radar zijn dus duidelijk omgekocht met dit rare inhoudsloze propaganda programma. Volg de geldstromen en je weet waar dit vandaan komt

 15. Wow dit is echt een leerzame video! Vooral ook omdat de manier hoe de NPO dingen presenteert vaak niet klopt.

 16. Ik mis de aflevering van Crypto deze week 🥺🥺🥺🥺 waarom was er zondag geen aflevering? 😊😊😊

 17. Wat weet Radar (NPO) nou van financiële ontwikkelingen? Maxima raadt ons ook aan om te sparen (LOL) en niet over te stappen naar crypto. Alsof men moet gaan luisteren naar een professionele golddigger.

 18. Wat een sukkeltje is die van der Lee van Groen Links. Die kan nog veel leren van zijn collega Alkaya van de SP. Misschien moet hij een lesje economie bij hem nemen.

 19. Ik ben het niet eens met de stelling..crypto is een belegging. Crypto is in de kern een vervanging voor het instabiele monetaire bankensysteem.

 20. Hi Jeffrey, ik kijk sinds kort veel videos van je, ik vind ze erg interessant en leer er veel van. Nu begrijp ik dat je niet elke dag een video kunt uploaden, daarom ben ik op zoek naar meer informatie.
  Zijn er andere Youtube kanalen/ bronnen over beleggen en financiën die je mij zou aanraden? Ik blijf gewoon al je videos kijken hoor, haha.
  Bedankt!

 21. De directeurtjes willen het weer verbieden hoor. Meer geld verdiend met crypto dan dat ik ooit bij elkaar heb verzameld met al mn bij baantjes bij elkaar. Vervolgens de mensen die mij echt iets leren verbieden educative filmpjes te maken is debiel

 22. Focus… merendeel van de jongeren redeneert wel zo. En kent de markt niet echt. Er zijn er best veel die er flink mee de boot in zijn gegaan. Pas op met promotie te maken en die situaties te verzachten. Het is nog een onduidelijk wereldje…

  Begrijp me niet verkeerd, ik heb ook wel wat exposure naar crypto, maar vanwege gebrek aan regulering en het cowboygedrag met veel invalide munten/lucht hou ik het beperkt tot 1% van investeringen. Ben er wel van overtuigd dat het een blijvende wereld is, maar individuele munten aanbevelen en radar te bagatelliseren vind ik te ver gaan. Radar doet degelijker onderzoek dan jij in een filmpje probeert af te zwakken. Je praat hiermee mijns inziens je gemiddelde publiek naar de mond. Wat radar zegt klopt gewoon. Meer en meer zie je reclame om in crypto in te stappen die op een sof uit kan draaien. Gevaarlijk. Zeker voor jongeren ondat die na tegenvallers mss nooit meer terugkeren. Jij maakt je er ook schuldig aan. Een tijd terug waren het vooral best goede posts op bedrijven. Steeds vaker enkel crypto of een portefeuille update waar inhoudelijk weinig uitkomt. Zonde4/5 giede filmpjes van je zijn in mijn beleving gezakt naar 1/5. Maar goed, je zal best wat overhouden aan je views…

  Radar is een steengoed fenomeen en helpt particulieren zeer goed. Dat moet bij jou nog maar blijken.

 23. Ik zou zeggen NIETS DOEN is altijd een van de mogelijkheden. Iets te snel en ondoordacht willen doen leidt doorgaans tot meer schade. De overheid heeft inmiddels een aardige trackrecord opgebouwd. De regelreflex is verstikkend, burgers zijn slimmer dan de overheid kan bedenken. En van fouten kun je leren…

Reacties zijn gesloten.