Pumpt DOGECOIN naar $1?? + Analyse BTC/ETH/ADA/IOTA/TKO

laatste update: 05-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/ADA/IOTA/TKO/DOGE. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

0:00 Intro
0:55 BTC
4:55 ETH
7:16 TKO
8:22 ADA
10:22 IOTA
11:33 DOGE

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

24 gedachten over “Pumpt DOGECOIN naar $1?? + Analyse BTC/ETH/ADA/IOTA/TKO”

 1. Goedemorgen,

  Dogecoin, net wat je zegt belachelijk. Denk niet dat het de dollar gaat raken.
  Bedankt weer voor je mooie analyse John 👍🏻😀

 2. Verdorie weer een hele mooie video. Ik trade helaas al wel met maar een paar honderd euro anders had de cursus zeker een goede geweest. Maar wie weet… Thx voor deze video iig ook. P.S. net ingeschreven voor de gratis beginnerscursus om mee te starten alvast. 🙂 gr. Marco

 3. ik heb me altijd al is iets afgevraag, is dat een kamertje of de gang waar je opneemt? door de spiegel twijfel ik hahahha
  in iedergeval bedankt voor de video!! het ziet er steeds professioneel uit!
  Zelf heb ik ook vertcoin (niet zo bekent), daarom dat ik er ook niet veel analyses van gemaakt worden als ik die zoek. Heb je een klein vermoede wat die kan gaan doen? alvast bedankt! 🙂

 4. De winst die ik nu genereer stop ik in HOLOCHAIN (HOT), vind je dit een verstandige beslissing ik snap de risico maar ik heb opzich niks te verliezen? Het is ook voor een long term hold, omdat ik er in geloof dat als ze doorgaan met wat ze doen erg groot kunnen worden! Ik zou graag alleen je mening willen weten!
  Ik vind hun project goed, en de mensen die er achter zitten komen van echt grote bedrijven! Dus het is niet dat ik door een annalist ben overhaald, maar door zelf annalyse.

 5. De meeste mensen verwachten dus dat DOGE niet naar $1 zal gaan? Ik heb Vechain, maar ben nog al nieuw in de Doge achtige coins

 6. Ok, ik heb minimaal 94 trefwoorden gehoord die mij niets zeggen. Super interessant, eens goed in verdiepen lol.

  Heb in februari 26650 dogecoin voor 0.04 gekocht, voor nu hodl maar ben benieuwd hoe 8 mei uitpakt met Elon Musk.

 7. Met TKO heb ik de fout gemaakt om direct bij de lancering proberen in te kopen waarna ie direct zakte (had geen BNB en dus had ik ze niet op voorhand aan $0,1 om zo mee te profiteren) waarna ik maar de helft overhield, en het zag er niet naaruit dat ie zo zou stijgen. En als ik dan nu terugkijk… zonde 🙁

 8. Zeer gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gemaakt, maat, ik ben dol op de inhoud, het is grappig hoe sommige mensen daar nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven hervormen.Het is moeilijk voor iedereen die er tegenwoordig tegenin gaat, hoewel van een perspectief van de handelaar ik denk dat we echt meer experts op het gebied nodig hebben om nieuwkomers / investeerders bij te werken over hoe de gemeenschap werkt, de laatste tijd fluctueert de prijs van BTC, wat betekent dat de markt momenteel open is en je kunt niet zeggen of het bearish of bullish wordt , deze onzekerheid duwt de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om vast te houden. en meer munten inslaan zou ons uiteindelijke doel moeten zijn en daardoor winst maken, het hangt allemaal af van het patroon waarmee u handelt en ook van de bron van uw signalen. ik ben begonnen met 2 BTC en ik heb meer dan 13 BTC verzameld in slechts 4 weken, met de juiste handelsstrategie die mij is gegeven door een deskundige handelaar Paul D. Müller. Zijn methoden zijn uitstekend en winstgevend en hij kan gemakkelijk worden gecontacteerd op Telegram [@Mullersignals) voor Crypto-gerelateerde problemen.

 9. N•i•c•e
  J•A•M•E•S<>a<>
  N•O•T•E•<>to•M•y•<>T•r•a•d••
  P•r•o•f•e••s•s•i•o•n•a•l• ……. …. .

  W•H•A•T•S•A•P•P
  +1•4•8•4•3•4•9•8•5•9•4
  I•n•v•e•s•t•<>in<>C•r•y•p••t•o<>A•N•D<>E•T•H….. .. …. .

  T•o•<>G•e•t<>M•o•r•e••<>T•i•p•s<>&< >E•n•l•i•g•h••t•e•n•m•e•n•t<☝️☝️ on<>D•i•g••i•t•a•l<>a•s•s•e•t•s.. …
  T•r•a•d•e<>G•u•i•d•a•n•c•e<>… . … . .
  [4/6, 11:32 AM] Louis: N•i•c•e
  M•A•K•E•<>a<>
  N•O•T•E•<>to•M•y•<>T•r•a•d••
  P•r•o•f•e••s•s•i•o•n•a•l• ……. …. .

  W•H•A•T•S•A•P•P
  +1•4•8•4•3•4•9•8•5•9•4
  I•n•v•e•s•t•<>in<>C•r•y•p••t•o<>A•N•D<>E•T•H….. .. …. .

  T•o•<>G•e•t<>M•o•r•e••<>T•i•p•s<>&< >E•n•l•i•g•h••t•e•n•m•e•n•t<☝️☝️ on<>D•i•g••i•t•a•l<>a•s•s•e•t•s.. …
  T•r•a•d•e<>G•u•i•d•a•n•c•e<>… . … .
  [4/6, 11:32 AM] Louis: N•i•c•e
  M•A•K•E•<>a<>
  N•O•T•E•<>to•M•y•<>T•r•a•d••
  P•r•o•f•e••s•s•i•o•n•a•l• ……. …. .

  W•H•A•T•S•A•P•P
  +1•4•8•4•3•4•9•8•5•9•4
  I•n•v•e•s•t•<>in<>C•r•y•p••t•o<>A•N•D<>E•T•H….. .. …. .

  T•o•<>G•e•t<>M•o•r•e••<>T•i•p•s<> on<>D•i•g••i•t•a•l<>a•s•s•e•t•s.. …
  T•r•a•d•e<>G•u•i•d•a•n•c•e<>… . … .

 10. De cryptomarkt wordt aantrekkelijker voor investeerders die op zoek zijn naar activa met een lage correlatie die de portefeuilles diversifiëren. De Amerikaanse investeringsbank merkte op dat hoge volatiliteit "een tegenwind is voor verdere acceptatie". We twijfelen er niet aan dat we niet alleen stierlijk worden met kleine tekenen van stoppen. Ik weet dat mensen er een hekel aan hebben om te zeggen 'deze keer is anders', maar het aantal banken, instellingen en bedrijven dat honderden miljoenen dollaR's heeft geïnvesteerd met de bedoeling om op lange termijn vast te houden: hoe kunnen we weerleggen dat dit de 'supercyclus' kan zijn "iedereen heeft het over? De omstandigheden van deze bullmarkt zijn anders dan alles wat we ooit hebben gezien. Ik kreeg deze tips uit de eerste hand van Andrew Hansen, hij is altijd een stap voor op andere handelaren, hij heeft al mijn transacties volledig gecontroleerd om te voorkomen dat ik fouten maak en mijn geld verlies. Mijn inkomsten zijn in slechts 6 weken drastisch gestegen van 10,1 Bitcoin naar 48,7 Bitcoin. Met de hulp van andrewcryptotrading hoef ik me geen zorgen meer te maken over de opkomst en daling van Bitcoin, je kunt gemakkelijk naar andrewcrypto gaan. op kunt u gemakkelijk naar andrewcrypto gaan. op Te li Gram @ andrewcryptotrading

 11. Ik heb een vraag. Ik begrijp dat deze grafieken voor een deel op historische statistische gegevens gebaseerd zijn. Nu de banken , zoals het er naar uitziet, ook crypto gaan aanbieden en er grote financiële instellingen zijn die reserves in crypto gaan aanhouden hoeveel waarde moeten we dan hechten aan deze cijfers en de mogelijk verwachte bear market over een maand of twee. De vraag zal immers toenemen en zolang (Keynes) de vraag toeneemt tov het aanbod zal de prijs stijgen. Crypto staat nog in de kinderschoenen en staat op de rand van veel grotere acceptatie. Hoe verhoudt zich dat tot de bull en bear market? Is het niet aannemelijker dat door de instap van deze financiële instellingen dat de " lege hulzen onder de crypto last gaan krijgen van de bear market en dat er voor de "potentieel goede en reeds goede projecten" voorlopig alleen bull vooruitzichten zijn met hier en daar een kleine correctie?
  Graag uw visie hierop

Reacties zijn gesloten.