PROFITEREN VAN ANGST OP DE AANDELENMARKT (EINDEJAARSRALLY)

laatste update: 12-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Angst op de aandelenmarkt bespreken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx

6 gedachten over “PROFITEREN VAN ANGST OP DE AANDELENMARKT (EINDEJAARSRALLY)”

  1. Leuke update weer topper …super! 😎😎😎😎😎

  2. Kun je iets vertellen over beleggen voor je kinderen, of dat op hun naam kan (en vanaf welke leeftijd) bijvoorbeeld.

  3. Zou je pharming group en/of NN Group ook een keer willen behandelen?

  4. Ik blijf gewoon lekker maandelijks inleggen.

    Mooi inzicht van de historisch goede en slechte maanden, hopelijk dit jaar nog leuke rally omhoog de laatste 2 maandjes, zou leuk zijn.

  5. Ik ben zo blij dat ik niet echt grote fouten heb gemaakt toen ik vorig jaar aan mijn beleggingsreis begon. Tot nu toe heb ik alleen maar kleine bedragen in bedrijven gestoken waarvan ik zeker weet dat ze de komende vijf jaar zullen blijven bestaan, en als de aandelen het goed doen, houd ik vol. Als dat niet het geval is, herinvesteer ik de slechte in de goede, zodat ik hogere winsten kan behalen. Ik heb ongeveer $9,5k verdiend door eerder dit jaar $4k in NVIDIA te stoppen, dus dat was best aardig.

Reacties zijn gesloten.