Procter & Gamble, Travellers, Nasdaq en meer in 2022

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

Procter & Gamble (PG) – De kwartaalwinst van de consumentenproductengigant van $ 1,57 per aandeel overtrof de schattingen met 3 cent en de omzet overtrof ook de prognoses van Wall Street. De resultaten werden geholpen door een stijging van de organische omzet met 7%, hoewel P&G zijn omzetprognose voor het hele jaar verlaagde vanwege de impact van een sterkere Amerikaanse dollar. P&G steeg 1,7% in de premarket.

Reizigers (TRV) – Reizigers voegden 1% toe in premarket-handel na het verslaan van de hoogste en laagste schattingen voor het laatste kwartaal. De catastrofeverliezen van de verzekeringsmaatschappij stegen ten opzichte van een jaar geleden, maar de resultaten werden geholpen door recordverzekeringspremies.

Algemeen (GNRC) – De fabrikant van elektrische apparatuur heeft voorlopige resultaten voor het derde kwartaal vrijgegeven die onder de voorspellingen van Wall Street vielen. Generac zei dat de verkoop van woningen tijdens het kwartaal onder druk stond en dat zijn grootste klant voor schone energie zijn activiteiten heeft stopgezet en faillissement heeft aangevraagd. Generac zakte 16,8% in de voorverkoop.

Nasdaq (NDAQ) – Nasdaq won 1,5% in premarket-actie na beter dan verwachte winst en omzet voor het derde kwartaal te melden. Nasdaq zag een sterke vraag naar zijn verschillende beleggingsproducten, aangezien beleggers de portefeuilles vernieuwden als reactie op de marktvolatiliteit.

Netflix (NFLX) – Netflix steeg met 12,2% in premarket-handel nadat het rapporteerde dat het in het laatste kwartaal 2,4 miljoen abonnees had toegevoegd. Dat was meer dan het dubbele van de voorspelling van de videostreamingservice en keerde een trend om die de afgelopen twee kwartalen abonnees zag verliezen.

Adobe (ADBE) – Het aandeel van de softwaremaker steeg 1,7% in de premarket nadat het zijn eerdere vooruitzichten voor het lopende kwartaal had bevestigd, wat investeerders aanmoedigde die andere technologiebedrijven hun prognoses zagen verlagen naarmate de verkoop daalde.

JB Hunt Transport (JBHT) – JB Hunt rapporteerde een beter dan verwachte winst en omzet voor het laatste kwartaal, maar het logistieke bedrijf zei dat het zich voorbereidt op een gematigd vakantieseizoen nu de verzendvolumes afnemen. JB Hunt voegde 2,5% toe in premarket-actie.

United Airlines (UAL) – United Airlines steeg 5,3% in de premarket-handel na het rapporteren van beter dan verwachte kwartaalresultaten en het uitbrengen van een optimistische winstprognose voor het huidige kwartaal te midden van een aanhoudende sterke stijging van de vraag naar reizen.

Intuïtieve Chirurgische (ISRG) – Intuitive Surgical steeg 10% in de handel buiten kantooruren nadat de kwartaalresultaten en -inkomsten de prognoses van Wall Street overtroffen. De resultaten van de fabrikant van medische apparatuur werden geholpen door een sprong van ongeveer 20% in het aantal procedures dat werd uitgevoerd met zijn da Vinci-robotchirurgische apparaten.

Interactieve Makelaars (IBKR) – Interactive Brokers steeg met 2,6% in de pre-market nadat het bedrijf een stijging van 73% in netto rente-inkomsten en een stijging van 3% in provisie-inkomsten voor het kwartaal rapporteerde.

ASML (ASML) – ASML rapporteerde beter dan verwachte kwartaalomzet en winst, aangezien de fabrikant van halfgeleiderproductieapparatuur erin slaagde te bloeien ondanks een algemene vertraging in de sector. ASML steeg 5,2% in premarket-actie.

Plaats een reactie