POSITIE VERDUBBELEN IN MIJN PORTFOLIO BIJ DEGIRO || PORTFOLIO SHOW #60 in 2022

laatste update: 08-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor een nieuwe aflevering van Portfolio Show

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

10 gedachten over “POSITIE VERDUBBELEN IN MIJN PORTFOLIO BIJ DEGIRO || PORTFOLIO SHOW #60 in 2022”

  1. Jammer dat ik de ETF niet goed zag ! Verder mis ik toch wel de energie aandelen in deze tijd en komende tijd (bijv Shell en BP). Ook bank en verzekerings aandelen die profiteren van de oplopende rente. Maar dat is uiteraard mijn visie. Bedankt voor je vele video's ! Ik kijk er altijd graag naar. Ben een 65jr jarige man (vandaar ook denk ik het verschil in beleggen, ik beleg meer in value aandelen) en gebruik jouw video's meer "hoe jonge mensen over de markt denken en doen".

  2. De grote vraag is of de S&P500 zich op termijn gaat herstellen, of dat ooit blijkt dat deze in december 2021 heeft gepiekt. Op basis van historische ontwikkelingen is het natuurlijk de verwachting dat we op termijn weer groei, en daarmee stijging van de beurs gaan zien. Wat dat betreft is je huidige beleggingsstrategie voor de langere termijn rationeel en logisch. Er zit echter ook een risico aan. In het verleden was er vaak sprake van één duidelijk aanwijsbare crisis waardoor we in een recessie kwamen. De beurscrash in 1987 als correctie op jarenlang stevige groei in de jaren tachtig. Het faillissement van Lehman Brothers in 2007/2008 als gevolg van een vastgoedcrisis. De crash in 2020 als gevolg van de coronapandemie. Inmiddels stapelen de mondiale crises zich op. Corona is nog niet voorbij, we zien torenhoge inflatie, steeds meer schaarste op de grondstoffenmarkt, een vergrijzende mondiale bevolking, instabiliteit (Oekraïne), zorgen over het klimaat (stikstof), migratie. Het is op dit moment hoogst onzeker of we ooit nog in een stabiele situatie terecht komen waarin de economie, en daarmee de koers van de aandelen, structureel gaat groeien….

  3. Veel te vroeg. Te hebberig. DCA naar beneden is geen goede strategie. Dit is nog maar het begin van deze recessie. S&P kan zeker nog 30 a 40% zakken.

  4. Hoe kan je nu 3000 euro per maand beleggen? Gigantisch hoog loon of veel cash de spaarrekening van erfenis of iets anders? Ik kan maar 250 euro per maand ofzo beleggen..

Reacties zijn gesloten.