PORTFOLIO UPDATE – VEEL AANDELEN VERKOCHT!

laatste update: 05-2022


Ik heb vooral aandelen verkocht en winst genomen de laatste 2 weken. De beurs is flink gestegen na een aantal maanden alleen maar te dalen en ik heb hier en daar verkocht.

#portfolio
#aandelen
#portefeuille
portfolio
portfolio verlies
portfolio degiro
portfolio 2022
plannen 2022
winst genomen
degiro update
geld 2022
geld op geld
beleggen 2022
aandelen
beleggen
investeren
hoe investeren
welke aandelen
aandelen bijkopen
aandelen tips
waarom investeren
geld in aandelen
welke aandelen kopen
aandelen lange termijn
beste lange termijn aandelen

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

24 gedachten over “PORTFOLIO UPDATE – VEEL AANDELEN VERKOCHT!”

 1. Welke vind je nu interessant om bij te kopen als ze wat zakken? Ik wil ook wat bijkopen als het zakt maar ben aan het twijfelen welke

 2. Ik vind deze video van rond de 30 minuten prima.
  Zeker niet te lang.Zodoende kan je wat dieper ingaan op je investeringen.
  Kan je altijd wat van opsteken en evt. je voordeel mee doen.
  Verder hou ik zelf ook behoorlijk wat cash achter de hand.
  Ben er nog niet helemaal gerust op wat de beurs komende tijd gaat doen.

 3. Ik vind de duur van de video goed. Denk wel dat het leuker is als je je meer focust op de aandelen waar je het meeste vertrouwen in hebt in plaats van alles helemaal proberen te doen. Dus dat je bijvoorbeeld alles wel even doorloopt, maar dan op 5 aandelen meer focust en daar iets dieper op ingaat

 4. Goed bezig. Heb zelf nog meer LEG bijgekocht voor het dividend deze maand. Kreeg €57 aan dividend dit kwartaal an LEG volgende kwartaal €76 van alleen LEG. Alles weer lekker terugstoppen in aandelen wat ik totaal ontvang aan dividend. Kijken wat ik volgende maand ga kopen, zit te denken aan Starbucks.

 5. Interessant, je belegd voor de lange termijn maar maakt met dezelfde bedrijven tussendoor wel swing trades….

  We hebben veel dezelfde aandelen, echter ben ik vrij optimistisch op groeiaandelen en daardoor ga ik geen swing trades maken.

  Best kut namelijk als je de swing verkoopt en de aandeel eindstand verder stijgt🤣😅

 6. Je portfolio updates blijven top! Dank je wel daarvoor 👍. het lijkt me wel interessant eens van je te horen hoe je bij nieuwe interessante aandelen komt om aan je portfolio toe te voegen. Kijk je dan bv naar hoeveel gehandeld wordt in een aandeel, of komen ze op je radar bij grote prijsschommelingen of anders? Zou misschien een leuk onderwerp zijn voor een filmpje. Maar verder vooral zo doooooorgaan 😀

 7. Bedankt voor een wederom goede en leerzame video!
  Ik begrijp dat je bullish bent over tesla.. echter wat is jouw mening over Nio? Deze Ev maker wordt steeds groter en groter en staat nu nog redelijk goedkoop op de lijst.
  Ps: ga zo door!

 8. Hoi geld op geld, je geeft aan veel aandelen te hebben verkocht maar je cash positie is rond de 1300 euro. Ik zie vele aankooporders staan voor meer dan je cash positie, zie ik iets over het hoofd wat ik niet begrijp?

 9. Helemaal top ! De duur v.d video vind ik precies genoeg, ook wat je erover verteld, dan geeft het een goede indruk/ informatie van alle aandelen 🙂

Reacties zijn gesloten.