Portfolio Update – Meer rendement dan de index! – Juli 2023 | 250 euro beleggen in 2023

laatste update: 09-2023


Er is veel gebeurd in mijn tweede portfolio de afgelopen week. Tijd voor een nieuwe update!
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we naar een nieuwe update van mijn tweede portfolio. Er is namelijk behoorlijk wat gebeurd de afgelopen week dat direct ook een impact heeft op het portfolio, de waarde en de rendementen. We bekijken welk aandeel dit veroorzaakte en wat de reden daarvan was. Daarnaast bekijken we wat mijn plan is voor de toekomst met dit aandeel. Vervolgens kijken we opnieuw naar de rendementen, want dat beeld is in een week tijd behoorlijk verandert. We sluiten de video af met een actueel beeld van mijn portfolio bij DEGIRO en een samenvatting en conclusie van de video.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 BELEGGEN via TradeRepublic
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:49 Silicon Motion
12:19 Rendement
15:49 Portfolio DEGIRO
17:02 Conclusie

Portfolio Update – Aankoop Silicon Motion:

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

8 gedachten over “Portfolio Update – Meer rendement dan de index! – Juli 2023 | 250 euro beleggen in 2023”

  1. Gefeliciteerd met je winst! Winst herinvesteer ik meestal, zodat ik er dan "gratis" in zit. Dan kun je meer sparen van je loon, om daarna weer meer in te leggen en dan groeit je account steeds sneller. Daarvan koop ik dan weer luxe dingen, zoals een vakantie, bijvoorbeeld.

  2. Mooi in en uitstap moment, heb jij gewerkt met meldingen van tradingvieuw of met je eigen gevoel en je eigen analyse?

  3. Bedankt voor je fijne video!
    Het enige wat ik wel jammer vind is dat de vorige video waarbij je het aandeel hebt gekocht, al enige tijd was na de aankoop zelf. En nu ook deze video is al enige tijd na het moment dat je hebt verkocht. Hierdoor hebben we als kijkers niet de mogelijkheid zo goed mogelijk het moment te timen zoals jij dat doet.
    Dat is best wel jammer, hierdoor is het rendement een stuk lager.

  4. Gezien de relatief kleine posities van je portefeuille, hoeveel betaal je eigenlijk bij Degiro per aan- of verkoop? Want als ik deze kleine trades zou doen bij Saxo Bank zou ik heel veel winst zien verdampen door de aan- of verkoopkost

  5. Hoe bereken je het, zodat je kunt zien dat het juist het goede moment is?

Reacties zijn gesloten.