PORTFOLIO UPDATE – AANDELEN DIE IK NU KOOP! in 2023

laatste update: 10-2023


Portfolio update! De beurs is de laatste paar weken gezakt en zo ook mijn portfolio. Daardoor ben ik juist weer bepaalde aandelen aan het kopen!

Link naar de portfolio:
Verder heb ik een nieuwe Patreon en Discord opgestart! Link:

#portfolio
#aandelen
#portefeuille
portfolio rendement
portfolio update
portfolio degiro
portfolio winst
groeiaandelen
waardeaandelen
dividendaandelen
patreon geld op geld
discord geld op geld
jong beleggen
pdt
vici aandelen
vici properties
alibaba aandelen
groeiaandelen verkopen
dividendaandelen kopen
2023 aandelen
2023 investeren
tesla aandelen
beleggen
investeren
aandelen lange termijn

Patreon/Discord:
Portfolio dividend tracker:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

15 gedachten over “PORTFOLIO UPDATE – AANDELEN DIE IK NU KOOP! in 2023”

 1. Paypall is voor mij een moeilijke, ik vind hem persoonlijk niet echt goed zelfs met deze waardering… te veel concurrentie en te weinig groei. Een Hims daarentegen is een prachtige kans, het aandeel doet het tegenovergestelde van het bedrijf 😅

 2. Interessant filmpje weer! Wel jammer dat je niks over Adyen zegt 😉 Nog niet verder in verdiept?

 3. Top video weer! 👍
  Sorry, ik kan het niet laten: Het is Wici en geen Fici😄. We zeggen toch ook inwesting (investing) en geen infesting.

 4. Interessante video weer, bedankt voor de update. Je portfolio is een mooie combinatie tussen groei en waarde. Ik heb onlangs Medical properties trust gekocht, wat vind je daarvan?

 5. Zijn jouw aankopen in vici en ulta geïnspireerd door Joseph carlson? (wat natuurlijk helemaal prima is) Hij maakt er ook regelmatig filmpjes over

 6. Top video weer …bedankt! 🏆🏆🏆🏆🏆

 7. Geen spijt dat je nvidia hebt verkocht? Wordt de hemel ingeprijst…zelfs beter als tesla momenteel.

 8. Interessant om te zien hoe anderen naar aandelen kijken. Je zei t al; automarkt stort in. Dwz nieuwe autos, men blijft dus langer in zn oude auto ryden of gaat zn afgesleepte tesla door n oud karretje vervangen.
  Kocht dus Advanced auto parts. En Paypal ook vandaag nog !
  Ik zou in jouw portefeuille n stuk pool en tesla vervangen voor adv. autoparts en paypal en ik zou VOORAL Impinj (pi) nanochips willen aanraden !!. Als je goed naar de lange termijn grafiek kijkt; net weer gebodemd. Ceo kocht flink in en het zit in n zogenaamd "livermore cylinder" patroon. Dat is extreem krachtig en laat zich goed voorspellen. Deze 4e golf kan van nu 59 naar 200+ in no time.
  Advanced autoparts draait als n tierelier en kan makkelijk 100+ doen in no time.
  Verder mis ik energie, vooral uranium en gasbedrijven. Dat is de kurk waar de VS op wil blijven drijven. Kijk maar naar de anti-inflation act investeringen ! Ik raad je aan over Cameco, Centrus energy en EQT te lezen. En tevens Lng zeetransport (Scorpio en Euronav denk ik)
  Succes !

 9. Ga je Alfen bijkopen nu deze is gezakt naar ongeveer de 50?

 10. Ik ben klaar met het voorschot op de prijs sinds ik $ 29.000 heb verworven in minder dan een maand van mijn investering. We hebben allemaal meer nodig dan onze salarissen om financieel stabiel te zijn, dus in dat geval zal ik mensen adviseren om cryptocurrency uit te proberen en aandelen, schakel gewoon een professionele handelaar in, zo eenvoudig is het en u maakt een goed winstrendement🤷‍♂️

 11. Als je je geld wil uitvadhen uit scalable, gaat dag ook gemakkelijk ?

Reacties zijn gesloten.