PORTFOLIO uitbreiden met NIEUW aandeel | 250 euro beleggen – Mrt. 2023

laatste update: 05-2023


Hoe presteert mijn portfolio en welk aandeel koop ik met de 250 euro van deze maand?
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we uitgebreid naar mijn portfolio. We bekijken het rendement dit jaar en vergelijken dit met de index. Vervolgens bespreek ik kort wat ik mogelijk van plan ben met enkele van mijn aandelen in de toekomst. Tenslotte bekijken, analyseren en waarderen we een aandeel dat ik ook toevoeg aan mijn portfolio deze maand. Zo leer je waarom ik het interessant vind en wat mijn plan is voor de komende tijd.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:41 Portfolio Spreadsheet
03:30 Rendement Portfolio
05:45 Portfolio DEGIRO
08:22 Nieuw aandeel analyseren en waarderen
15:47 Aandeel kopen via DEGIRO
16:40 Conclusie en samenvatting

Analyse en waardering Visa (Dec. 2022) :

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

6 gedachten over “PORTFOLIO uitbreiden met NIEUW aandeel | 250 euro beleggen – Mrt. 2023”

  1. 🚨Laat me weten wat jij van de nieuwe studio en het nieuwe aandeel vind via de reacties hieronder 👇
    Fijn weekend!

  2. Nieuwe studio ziet er goed uit, man! En leuke update van de portfolio. Visa is zeker een mooi aandeel.

  3. Visa, prachtig aandeel om nooit meer weg te doen. Echter, ik koop zelf pas onder $180

Reacties zijn gesloten.