PORTFOLIO €64:000 – AANDEEL KOPEN WAT WARREN BUFFETT HEEFT VERKOCHT || PORTFOLIO SHOW #93

laatste update: 05-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Update over mijn openbaar portfolio bij DEGIRO

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

6 gedachten over “PORTFOLIO €64:000 – AANDEEL KOPEN WAT WARREN BUFFETT HEEFT VERKOCHT || PORTFOLIO SHOW #93”

  1. Mooi aandeel, heb ik zelf ook in m’n portfolio. Vindt het geopolitieke risico wel nog steeds lastig, waardoor er toch enige twijfel is of ik de positie niet moet sluiten.

  2. Dan heb je het wel heel hoog in je bol gekregen,als je specifiek gaat benoemen dat jij iets koopt wat de de beste aandeelhouder in de historie van aandelen en obligaties heeft verkocht. Echt W O W

  3. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn, meneer Richard Heart Scote, je hebt mijn leven volledig veranderd en ik zal namens jou aan de hele wereld blijven prediken om te horen dat je me met slechts een kleine investering in cryptocurrency hebt gered van grote schulden.

  4. dank voor de video. ik vindt deze portefeuille wel een erg hoog risico hebben.

  5. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel?

Reacties zijn gesloten.