POEPEN IN DE DOUCHE | SCHROOM | AISHA MADU | AFL. 5

laatste update: 12-2023


Poepen in de douche. Je staat onder de douche en je moet poepen. In deze aflevering van Schroom van VPRO DORST vertelt Lulu hoe ze op de camping moet poepen en alles laat lopen onder de douche en dan de drol moet wegspoelen in het doucheputje.

Drol filmpjes zijn soms gênant maar wel altijd leuk om te kijken, toch? Dit is misschien wel één van de meest genante momenten. Wanneer je nodig moet poepen maar je zit op de camping tijdens de familievakantie, in een caravan met allemaal mensen die je kunnen horen poepen? Lulu maakte het mee en probeerde het geluid te maskeren door de douche aan te zetten in de caravan. Maar toen kon ze de poep niet meer ophouden en wilde ze de drol door het doucheputje wegspoelen. En dat lukte natuurlijk niet. Daarop besloot ze om de drol in een plastic zakje te stoppen en in de vuilnisbak te gooien. Maar toen begon dat natuurlijk flink te stinken.

Wat zou jij met die drol hebben gedaan? Deel jouw drol- of familievakantie verhaal in de reacties!

Stem: Lulu
Animatie: Aisha Madu

Schroom is een serie van korte, geanimeerde verhalen over schaamte en ongemak. gênante momenten dus. Persoonlijke ervaringen over het ongemak van Tinder, angstzweet op het werk, stille scheetjes bij je schoonfamilie en seksblunders. Die momenten waarin iedereen zich kan herkennen, waar je ’s nachts starend naar het plafond van wakker ligt. Een podium voor gênante momenten en pijnlijke ogenblikken. Maar ook: voor de emotie die niemand vreemd is. t

20 gedachten over “POEPEN IN DE DOUCHE | SCHROOM | AISHA MADU | AFL. 5”

  1. Why. Is. Their so. Much. Poo.
    In. This. Video. So. Gross👎

  2. 🎈 ❤️❤️❤️❤️📢📢🇧🇭🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇱🇰🇱🇷🇰🇵🇰🇵

  3. Echt niet leuk!!!ik heb een duim omlaag gedaan🤮🤢👎👎👎

  4. Als je de douche alleen aanzet om vervolgens naar de wc te gaan sta je toch niet naakt IN de douche? En ze had toch ook die drol vanuit de douche naar de wc kunnen brengen? Waarom zou je hem naar de prullenbak BUITEN brengen als je hem ook gewoon in de wc kan leggen en vervolgens doorspoelen? I smell cap.

Reacties zijn gesloten.