Podcast Tom Peetoom 2021 april

laatste update: 05-2023


Tom Peetoom heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als professionele handelaar, vermogensbeheerder en technisch analist op de financiële markten. Op zijn vijftiende kreeg hij interesse in de handel.

Na zijn studie Bedrijfseconomie begon hij zijn carrière bij de eerste internetmakelaardij van Nederland. Gedurende deze tijd specialiseerde hij zich in technische analyses en kwantitatieve handel.

In 1999 gaf hij zijn eerste volledig geautomatiseerde handelssysteem ter ondersteuning van het verhandelen van indexfutures aan een bekende financiële instelling in licentie. Begin 21e eeuw werkte Tom vijf jaar als professionele daghandelaar. Daarna bundelde hij zijn krachten met een grote marktmaker om aandelen- en ETF-arbitragestrategieën te ontwikkelen.

Een jaar later trad hij toe tot een vermogensbeheerder en in 2009 werd hij zelfstandig ondernemer en strategieconsulent. Tom heeft elf jaar gewerkt als adviseur voor grote makelaars en vermogensbeheerders. Zijn belangrijkste focus is MT4 en Python op basis van meerdere handelsstrategieën.

Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week
Meld je aan voor de gratis LIVE online training