Podcast Hoe verdien je geld met de booming canabissector in 2023

laatste update: 06-2023


In tegenstelling tot tientallen andere sectoren over de hele wereld, kende de cannabisgroei een aanzienlijke groei als rechtstreeks gevolg van de Covid-19 pandemie. Dankzij de speculanten van WallStreetBets is de sector in de eerste weken van 2021 opnieuw volop in de kijker komen te staan. De aandelen uit de sector gedroegen zich erg volatiel, met forse koersbewegingen in beide richtingen. Maar hoe zien de vooruitzichten op langere termijn eruit?

Katie Jones van Visual Capitalist merkte in een rapport over de sector op dat 2020 werd gekenmerkt door een stijgende consumptie van zowel medische als recreatieve producten. Het werd uiteindelijk een recordjaar voor de cannabisindustrie, met de hoop dat ook de komende jaren meer van hetzelfde zullen brengen. Na jaren van onzekerheid bij beleggers voorspellen analisten een aanhoudende bullmarkt voor de cannabisaandelen in 2021, met verschillende nieuwe en opwindende ontwikkelingen aan de horizon. Kortom, de toekomst voor de ‘wiet’ aandelen ziet er veelbelovend uit en daar kan jij als belegger van profiteren.

Op een aantal bedrijven gaan we even wat dieper in omdat deze kunnen profiteren van de onstuitbare opmars van de cannabisindustrie.

Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week
Meld je aan voor de gratis LIVE online training