Podcast | Beleggen hoeft niet met veel geld in 2023

laatste update: 09-2023


#crypto #traden #daytraden

Beleggen bij Brand new day

Beleggen met je wisselgeld bij Peaks

Ontvang dan €10 spaar tegoed

Financieel Blij de podcast is meer dan een podcast over geld

Of het nu over crypto’s, aandelen of fiat geld gaat, alles mag besproken worden binnen de podcast.

Helga Tijdeman oprichter van Financieel Blij spreekt vooral uit eigen ervaring. Ze staat dicht bij de doelgroep en weet wat er speelt.

Wij zijn opzoek naar verhalen.

Ben jij blij met jouw financiële situatie of juist helemaal niet en wil jij dit vertellen in de podcast neem dan contact met ons op. Dit mag natuurlijk ook anoniem zijn. Ook mag jij je verhaal naar ons schrijven zo dat wij deze kunnen (mag ook anoniem) in onze podcast.

Je kan contact met ons opnemen : info@financieelblij.com

Op onze website vind je de linkjes naar al onze socials

Schrijf je HIER voor onze nieuwsbrief

/

2 gedachten over “Podcast | Beleggen hoeft niet met veel geld in 2023”

  1. Een ander idee: Ik speel al ruim 50 jaar in de staatsloterij, daar is later ook nog de postcodeloterij bij gekomen, (stel dat hij in onze straat valt..) Als je al die loten jaarlijks optelt, en er de eventuele prijzen van af trekt, dan is dat per jaar toch een aanzienlijk bedrag. En de kans iets te winnen is wel zo erg klein, dan is dat geld investeren een veel beter en zekerder idee. Dan héb je iets wat na een aantal jaren een veel grotere "prijs" is dan dat je bij een lot kans op maakt.. Van al dat geld wat ik al die jaren aan loten had besteed had ik nu gemakkelijk een huis kunnen kopen…. zet daar maar eens een DCA sheet tegenover…

Reacties zijn gesloten.