Plan B: Bitcoin naar 200.000 dollar | Groene crypto markt | Crypto nieuws vandaag | #742

laatste update: 11-2022


Plan B, bekend van het ‘Stock To Flow’-model, heeft een bizarre prijs van 200.000 dollar voorspeld. Daarvoor zou vandaag al een mooi begin zijn, aangezien een heleboel coins groen kleuren. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:35 De markt eindelijk weer GROEN!
03:15 Plan B voorspelt: BTC naar 200.000 in 2025
07:52 Hoe is het met de bitcoins van Tesla?
10:25 CEO BitMEX stapt plotseling op
13:40 Totale waarde in 14 jaar BTC: méér dan 100 biljoen USD
16:12 Koerrrsen koerrrsen!
20:35 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

25 gedachten over “Plan B: Bitcoin naar 200.000 dollar | Groene crypto markt | Crypto nieuws vandaag | #742”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. leuke uitzending weer! Die achtergronden zien er echt super gelikt uit. 👌

 3. Leuk allemaal, maar als jullie nu instappen zal je zien dat hij toch echt naar de 14 k valt

 4. It will fall down again,it's in a ressistance area now ! Keep it going mate

 5. "What seems to us as bitter trials are often blessings in disguise." —Oscar Wilde

 6. Plan B laat me niet lachen. 😂😂😂😂😂😂 Wat een mogol is dat.

 7. is de bullrun begonnen of gaan we toch weer naar beneden?????

 8. Jullie vragen super veel % op trades! Blij dat ik een andere broker heb gevonden.

 9. Plan-B en voor mensen die al langer in de handel zitten als ondernemer of belegger herkennen Plan-B als een marketier, handige of slimme "markt koopman" met zijn voorspelling probeer hij invloed uit te oefenen reacties van beleggers. Persoonlijk noem ik ze altijd de verkoper die in je bedrijf komt met als openings zin: " meneer heb gouden handel voor u". Als een slimme handelaar of verkoper plan-B met zijn zogenaamde voorspelling, gaan mensen aankopen doen en gaat de koers omhoog. Hoe mooi en doorzichtig wil je het hebben.

 10. Plan B is een pannekoek, die heeft geloof ik al vaker voorspellingen gedaan die er behoorlijk naast zaten. Tja als je maar vaak genoeg wat voorspelt krijg je altijd wel een aantal keren gelijk. Hij voorspelde vorig jaar dat de bitcoin 100.000 dollar waard zou worden hahaha. We zitten een jaar later rond de 20.000. Kortom zoals ik al zei…Plan B is een pannekoek 🤣🤣🤣🤣

 11. Wat de corona crisis ons leerde geld creatie van centrale banken dreef de prijs omhoog door grote instituties. Omdat het voor inflatie zorgt en aangezien we nu renteverhoging hebben zie je dat prijs zakt . Hij blijft wel knap rond de 20.000 € hangen . Mijn visie zo lang de banken rente voeren zal er amper een stijging zijn blijf dus rustig wachten. Eerst gaat de markt afkoelen want er crisis komt er aan .Ik zou voorlopig niks kopen en geld opzij zetten en een deel zilver goud is op dit moment verstandiger. Ik zie Bitcoin nog tot 15.000 zakken dat is wel aardig moment voor een buy stack large

 12. Plan B moet maar lekker weer rondjes gaan rijden met Madelon Vos. Goed voor het milieu ook. Beetje stoer praten over de miljarden die hij managede. Snap nu ook waarom hij z'n gezicht nooit liet zien. Kun je ook geen gezichtsverlies lijden met al die foute hokus pokus en bla bla. En Madelon maar verliefd naar hem kijken.

Reacties zijn gesloten.