laatste update: 10-2023
Wat zijn goede uitgangspunten voor het beleggen van een pizza? Hoe zorg je ervoor dat jouw pizza niet alleen lekker is, maar er ook oogstrelend uitziet? Het oog wil immers ook wat…
Voor het maken van jouw pizzadeeg trek je waarschijnlijk uren uit, maar zeg eens eerlijk…hoeveel tijd besteed jij aan het opmaken van je pizza?
Hoeveel ingrediënten dien je maximaal op een pizza te leggen? En hoe kan je de ingrediënten goed op elkaar afstemmen?
In deze video’s maken we 3 voorbeeldpizza’s die je ter inspiratie kan gebruiken om jouw pizza’s Oogstrelend te maken.
Daarna is het aan jou, maak er wat moois van!
Pizza 1: Fior di Latte, Emmentaler, kappertjes, Paprika, Giallo Campano, olijfolie, parmigiano & basilicum
Pizza 2: San Marzano, Emmentaler, Fior di Latte, Prosciutto Cotto, Crema di Pistacchio, basilicum & parmigiano
Pizza 3: Giallo di Campano, Fior di Latte, kappertjes, kerstomaatjes, bresaola, basilicum, parmigiano, olijfolie limone
Producten die we in deze video gebruikt hebben voor het maken van de pizza’s:
– Mozzarella:
– Gele tomaatjes ‘Giallo Campano’:
– Crema di Pistacchio:
– Kappertjes:
– Piennolo-tomaatjes:
– Olijfolie ‘Limone’: /
Hé Stefan, ga in je volgende video eens stil staan.. Pfff Misschien van te voren even piesen of zo..😂