Persconferentie FED | BTC daalt na uitspraak | Bitcoin niews vandaag | #582 in 2022

laatste update: 10-2022


De FED hield een persconferentie over de rente en het afbouwen van het opkoopprogramma. In deze video legt Axel uit wat dit voor crypto zal betekenen. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:15 Gaat China mining weer toestaan?
02:33 Aankondiging FED lijkt aanleiding koersdalingen
05:40 Poetin spreekt zich uit over crypto
08:14 Turkije gaat Metaverse onderzoeken
10:19 Reken je aandelen af met crypto in Gibraltar
12:52 WeTransfer blaast beursgang af
14:27 Koerrrsen koerrrsen!
19:14 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

14 gedachten over “Persconferentie FED | BTC daalt na uitspraak | Bitcoin niews vandaag | #582 in 2022”

 1. Alle landen komen er op terug, kunnen niet meer zonder deze nieuwe sector.

 2. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 3. Vertel eens wat over de Coin hydra , goeie munt / meningen graag

 4. Hoi, mag ik even wat vragen? Ik zie namelijk de prijs niet zakken. Hij blijft een beetje rond de 32000 hangen al dagen. Ook nu zie ik hem niet zakken. Hebben jullie daar ander nieuws?

 5. Het is wat met al die berichten, China roept wat, half cryptoland in paniek, de Fed roept wat, half cryptoland weer in paniek. Wat zijn dat voor watjes. Angst alom, begin er dan niet aan.

 6. Nu heel eerlijk. Ik heb de FED zelf aangehoord. Nou er is nog niks zeker feiten worden pas in maart bekend. Nou btc daalt. Wat een treurwilg nieuws

 7. Er is 7% inflatie, dat maak je niet goed met1% re renteverhoging. Dus de markten zijn al zenuwachtig over een druppel op een gloeiende plaat.

 8. Voor mij is cripto een alternatief voor onze huidige geldsysteem.
  Helaas niets is minder waar.

 9. Gelukkig nieuwjaar <Ik doe altijd je best om ons op de hoogte te houden van de laatste informatie. Ik vertel mensen vaak dat handelaren geen geld verdienen, ze verdienen geld met handelen. Als handelaar moet u moedig zijn in het plaatsen van uw geld. Op dit moment lijkt iedereen het te hebben over Bitcoin-handel en beleggen zal onze dromen waarmaken. Ik ben erin geslaagd de volgende paar dagen dat ik de dagelijkse tekenen en aanwijzingen van Anthony Edward heb gevolgd. De winst stond echter aan mijn kant en ik kon mijn portefeuille 💼 uitbreiden met een totale winst van 5,8 BTC. Gary is gemakkelijk bereikbaar in Tєlєɠг ค m als [anthonyedward1].

 10. Bitcoin niews vandaag? U vergeten. Lol. voor de rest all ok. 🙂

 11. Great content as usual. The stock & crypto Market lately has not been so encouraging couple with the fact that there is a dip and had projected for a long term buy… the best time to trade any asset is now. Micheal Christensen got me cover as I am trading and comfortably making 3.1B T C monthly. .“

Reacties zijn gesloten.