Paypal voegt crypto service toe | Grayscale heeft grote plannen | BTC nieuws vandaag | #659

laatste update: 07-2022


Paypal heeft een nieuwe crypto service toegevoegd. Daarnaast is Grayscale Investments Holdings stappen aan het maken met een Bitcoin spot ETF. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:03 PayPal breidt cryptomogelijkheden flink uit, meer volgt!
04:18 Grayscale is het zat, mogelijk juridische stapen tegen SEC
06:16 Chainlink doet wél goede zaken; +12%
09:17 Mensenrechtenactivisten pleiten vóór bitcoin bij Amerikaanse congres
11:18 Minimumloon in NL naar 14 euro? Niet zo snel!
13:46 Koerrrsen koerrrsen!
18:53 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

4 gedachten over “Paypal voegt crypto service toe | Grayscale heeft grote plannen | BTC nieuws vandaag | #659”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.