PAYPAL STIJGT MET 50% IN 30 DAGEN TIJD – WINST PAKKEN? || PORTFOLIO SHOW #65

laatste update: 12-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor een nieuwe aflevering van Portfolio Show

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

6 gedachten over “PAYPAL STIJGT MET 50% IN 30 DAGEN TIJD – WINST PAKKEN? || PORTFOLIO SHOW #65”

  1. Door de lage waardering beginnen inkopen rond $127 en af en toe 'averaging down'. Gisteren werd mijn gemiddelde aankoopwaarde voor het eerst overtroffen dankzij de mooie cijfers.
    Ik koop ook niets bij want was de afgelopen 7 maanden constant daling na daling aandelen aan het bijkopen. Zou nu eventjes wat geld aan iets anders willen besteden en ondertussen ook wat achterover leunen en hopelijk de waarde van mijn portfolio wat laten herstellen (momenteel ziet het er zeer goed uit wat dat betreft, onlangs ook goede cijfers voor Mercado Libre en hopelijk morgen ook voor Disney).

  2. Hallo focuss, ik ben net 18, dus wil gelijk beginnen met beleggen. Hoe weet ik wanneer het een goed moment is om te beginnen met kopen? Is dat bijvoorbeeld nu? Of zal ik daar over 50 jaar ongeveer. Niks van merken?

  3. Ik heb mijn tesla aandelen met 50% winst verkocht, soms moet je gewoon winst nemen en er tevreden mee zijn…

  4. Ik heb ze gekocht aan 87 en bijgekocht voor de lange termijn.

  5. Goeie video Jeffrey, Paypal is zeker lekker opgekomen de laatste maand. Blijven zitten lijkt mij op dit moment ook het beste om te doen. Zit nog een aardige upside in het aandeel naar mijn mening.

Reacties zijn gesloten.