PayPal lanceert stablecoin | Tether werkt aan betere mining software | Crypto nieuws vandaag | #930 in 2023

laatste update: 10-2023


Vandaag kijkt Jari naar een aankondiging van PayPal, de financiële dienstverlener gaat zijn eigen stablecoin lanceren op Ethereum. Het smart contract achter de coin laat zien dat het wat weg heeft van een CBDC. Ook wordt gekeken naar nieuwe software die door tether ontwikkeld wordt om bitcoin mining te verbeteren. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:03 Paypal lanceert nieuwe stablecoin
03:47 Elon musk hint weer naar Dogecoin op x.com
06:51 Tether ontwikkelt nieuwe mining software
07:57 Federal reserve komt met richtlijnen voor banken omtrent crypto
10:25 Koersanalyse
12:40 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “PayPal lanceert stablecoin | Tether werkt aan betere mining software | Crypto nieuws vandaag | #930 in 2023”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hallo Blox, zijn jullie bekend met het layer 1 project LUKSO? Zouden jullie dit kunnen behandelen in jullie dagelijkse blox update?

  3. Zou graag xdc,lcx,kas en jasmy gelist zien worden alcadt bedankt

  4. ik zou wel graag de munt Xinfin (XDC) en Casper willen kunnen traden op blox als dat mogelijk zou zijn 🙂 en pepe zou ook wel leuk zijn voor de memes 😀

Reacties zijn gesloten.