PayPal en Bitcoin: de kleine (maar heel belangrijke) lettertjes… in 2023

laatste update: 05-2023


PayPal heeft gisteren een nieuwe dienst aangekondigd: bitcoins kopen, verkopen en… ermee betalen. Natuurlijk schoot de prijs van Bitcoin omhoog, maar wat heb je hier nou eigenlijk echt aan? En ben je nog steeds wel zo enthousiast als je de kleine lettertjes leest?

Vond je deze video interessant? LIKE hem dan alsjeblieft even! En… abonneer je en druk op de ‘bel’ om te weten wanneer er een nieuwe video is!

De video over wallets vind je hier:

Wil je meer weten over de scanner?

Wil je LIVE trades zien, in het CryptoCoiners Café? www.cryptocoiners.nl/cafe

TIP: word NU lid van de CryptoCoiners Chat-groepen:

CryptoCoiners Trading-chat

💶 💶 💶 BESPAAR-TIP: 20% korting op je trades met Binance? www.cryptocoiners.nl/binance 💶 💶 💶

💶 BESPAAR-TIP: koop je Bitcoin bij Bitvavo, via deze link, en betaal een week lang geen commissie: 💶

💶 BESPAAR-TIP: 15% korting op een jaarlidmaatschap van altrady, de Nederlandse app die traden een stuk gemakkelijker maakt: 💶

Wil je leren traden? Begin dan met deze video: www.cryptocoiners.nl/traden-met-bitcoin-video

Veilig leren traden, met een heldere strategie?

Praat mee, stel vragen enz.:

VOLG ONS!
Telegram:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Podcast:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief:

Net begonnen met Bitcoin en crypto en op zoek naar een starterscursus? s

8 gedachten over “PayPal en Bitcoin: de kleine (maar heel belangrijke) lettertjes… in 2023”

 1. Ja nog steeds ja. Want alleen domme mensen gebruiken paypal om in crypto te gaan. En drie keer raden…. er zijn miljarden domme mensen op deze wereld.

 2. Het niet hebben van je private key is het probleem niet. Die heb je op de exchange ook niet. Alleen dat je je BTC er niet meer 1 op 1 uit kunt halen en naar je eigen wallet of een exchange kunt sturen, is niet hoe het heurt.

 3. Ik vind de uitspraak dat je crypto niet van jou is wanneer het een custodial wallet staat een beetje overdreven. Ik begrijp het wel, maar gaat eigenlijk alleen op wanneer je de partij waar je crypto staat totaal niet zou vertrouwen. Mijn salaris dat op mijn bankrekening wordt gestort is toch ook gewoon van mij? Of moet ik het dan eerst cash opnemen? Ik vertrouw erop dat mijn bank ervoor zorgt dat ik er te allen tijde bij kan. Zo voelt dat voor mij ook met crypto bij een partij als Binance. Natuurlijk het kan gebeuren, maar als er een partij als Binance opeens met iedereens crypto vandoor gaat, dan zijn er wel grotere problemen. Daar gaan dan ook mensen last van hebben die hun crypto ergens anders hebben staan.

 4. Hallo Roelf, dank voor de video, je was er al weer snel bij om (duidelijk) uit te leggen welke addertjes er onder het crypto gras zitten 🙂 Gisteravond kwamen de eerste berichten over die kleine lettertjes al uit Amerika binnen en ik denk dat er zowel voor-als nadelen zijn verbonden aan het Paypal gebeuren. Voor de mensen die wat meer zijn ingewerkt in de materie is dit een zinloos verhaal… waarom zou je je BTC in een wallet plaatsen die niet door jou wordt beheerd en waar je je coins ook niet meer uit kunt halen. Anderzijds… als je ook wel wat met je geld zou willen doen waardoor het tenminste nog iets oplevert en je tot toe niet hebt gedurfd om iets met bitcoin te doen terwijl je wel met Paypal bekend bent… waarom dan niet wat van dat geld op die rekening zetten in de vorm van BTC. Als de coin in waarde stijgt, krijg je een vorm van “rente” (die nu 0,05% of zoiets is bij je bank) en gezien alle informatie die je kunt vinden op internet is die kans de komende tijd behoorlijk groot. Ik zou dat wel begrijpen, als iemand die beslissing neemt. Het zal volgens mij om kleine(re) bedragen gaan, maar wellicht wel van een redelijk aantal mensen. Heel veel (prijs)invloed verwacht ik er niet van, maar een extra effect is natuurlijk wel dat bitcoin opnieuw in het nieuws is en “alle beetjes helpen” 😀

 5. Hi Roelf, ik ben hier nieuw. Ik heb afgelopen zaterdag de clinic gevolgd.
  Een vraag waar anderen al een antwoord op hebben, maar voor mij gaarne jouw duidelijkheid :
  Als ik bc koop en zie dat het zoals afgelopen dagen gebeurt in waarde aan het toegenomen is wat is dan het beste wat je kan doen de winst pakken en als je merkt bc gaat dalen op je hard Wallet opslaan of kan je de winst pakken en jouw bc op de Exchange zoals Binance/Bitvavo laten staan aangezien je dan de mogelijkheid hebt om verder bij stijgingen winst te pakken.
  Alvast mijn dank Rasied

 6. Ik ben nu een tijdje aan het traden op binance. Ik vraag me af of het uitmaakt of ik bijvoorbeeld eth of xrp trade met euro of dollar?

Reacties zijn gesloten.