Passief Crypto Experimenten WK03 op #bitvavo en #coinmerce | Update over nieuwe munten bitvavo in 2022

laatste update: 10-2022


Helaas minder mooie cijfers in de crypto markt – maar wel HEEL VEEL te melden in deze video. Zo zijn er 9 nieuwe munten bij BITVAVO!

Onderaan deze beschrijving vind je de links naar de artikelen over deze munten.

ABBONEER JE OP DIT KANAAL VOOR DE UPDATES!!!

💪🏼Maak zelf een gratis ATANI account aan, inclusief TRADINGVIEWER PRO:
💪🏿Open een BITVAVO ACCOUNT: geen handelkosten voor eerste €1000!!
👍🏼 open een COINMERCE ACCOUNT en ontvang €10 GRATIS IN BITCOIN!

(minimale inleg is €100, maar je kunt ook met een lager bedrag beginnen)

✅vindt onze TELEGRAM groep!
Daar wil ik graag met elkaar in gesprek. Op onze manier!

Heel veel Crypto-verhandel succes – en laat me weten of deze video je geholpen heeft.

Wil je meer van dit soort video’s, abboneer je dan op dit kanaal – als ik iets ontdek wat me handig lijkt voor iedereen, deel ik het!

#AMP

#APE

#BTT

#CELO

#CVX

#GALA

#RNDR

#RUNE %20is%20een%20’decentralized%20exchange,Of%20andersom.

#WOO

#crypto​​​​ #nederland​​​​ #bitvavo​​​​ #cryptocurrency​​​​ #cryptohandel​​​​ #bitcoin​​​​ #coinmerce #uitleg​​​​ #staking​​​​ #doehetzelf​​​​ #1jaarproject​​​ #uitdaging​​​ #challenge

8 gedachten over “Passief Crypto Experimenten WK03 op #bitvavo en #coinmerce | Update over nieuwe munten bitvavo in 2022”

  1. Mooie video, leuke korte introductie van verschillende munten

  2. Leuke uitleg over de nieuwe munten misschien iets ook om te doen voor de ouderen munten die op dit moment in zijn .
    Super thanks

  3. Goedemorgen leuke video en vrolijk Pasen 🙂 Ik koop er weer een paar

  4. Top video weer Fer! Goed bezig! Gala <3 Fijne pasen!

  5. Hoi leuke video.Ik vraag mij wel 1 ding af. Stel je voor ik ben nieuw en vindt jullie video en wil dus ook investeren in crypto. En heb jullie video gekeken van het resultaat van afgelopen jaar. Dan zie ik dus na 1 jaar dat alles in de min staat en dat je geld verliest (nu weet ik dat je alleen geld verliest als je je munten verkoopt) Maar uit het oog perspectief van een nieuweling. Nu op dit moment staat het experiment er wederom erg negatief bij. Kortom tijdens het grootste deel van de experimenten lijkt het dat het het niet waard is om nu in crypto te zitten en kan je beter ergens anders in investeren. Ik weet dat als de halvings van Bitcoin nog intact zijn dat je je een beetje vast kan houden aan een 4 jaars cyclus. En uit het verleden is bewezen dat ja na 4 jaar wel winst zult behalen. Kijk ik neem als voorbeeld een boom. Ik weet even niet hoe deze specifieke boom heet maar goed. De boom heeft grote waarde voor diegene die hem verzorgd. Het duurt echter jaren voordat er iets uit de grond komt maar de eigenaar zal jaren lang de grond water moeten geven zonder resultaat. Uiteindelijk als de boom gaat groeien gaat het heel snel en zal de eigenaar ervan kunnen profiteren. Geduld is dus een schone zaak en zo kan precies hetzelfde gebeuren met je portfolio. Jaren zul je er niet veel mee kunnen doen dan de hele tijd maar tijd en geld investeren maar na jaren pluk je de vruchten ervan. Maar na een lang verhaal is mijn vraag dus. Zijn jullie niet bang om nieuwe investeerders af te schikken met de negatieve cijfers die de experimenten nu behalen? Ik vindt het een leuk experiment hoor daar niet van. Ik doe aan DCA nu.

Reacties zijn gesloten.