PAS OP VOOR DIT LEVEL! – ADA & BTC !! – POSITIEF CRYPTO NIEUWS – CARDANO (ADA) in 2022

laatste update: 09-2022


Crypto is niet te verbieden ?!? – ADA EN BTC – Prijstargets!

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:

Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken

4 gedachten over “PAS OP VOOR DIT LEVEL! – ADA & BTC !! – POSITIEF CRYPTO NIEUWS – CARDANO (ADA) in 2022”

  1. Wat mij betreft de ideale content. Heel duidelijke uitleg, beetje nieuws meegekregen, een update over bitcoin voor de algemene crypto trend en dan duidelijke scenario's voor cardano. Gewoon top kanaal! Heel blij dit kanaal gevonden te hebben. En nu groeien maar! Veel succes!

  2. Great Crypto Insight, I just made my own video, share the love ;).

  3. Ja deze gast is duidelijk en tjop tjop tjop lekker snel. Hopelijk gaat mijn wallet ook tjop tjop tjop weer snel omhoog want wordt er niet blij van. Als ik nu zou moeten inkopen zou het een stuk leuker zijn dus inkopen nu mensen

Reacties zijn gesloten.