Paramount, PacWest, Shopify en meer in 2023

laatste update: 06-2023


Het Paramount-logo wordt op 9 maart 2023 getoond op Columbia Square langs Sunset Blvd in Hollywood, Californië.

Patrick T. Fallon | AFP | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in premarket-handel.

Paramount Global Het mediabedrijf zakte met 10,4% nadat het kwartaalwinst en omzet rapporteerde die de prognoses van analisten misten, en het driemaandelijkse dividend verlaagde van 24 cent naar 5 cent per aandeel.

PacWest Bancorp – PacWest zakte 37% in premarket-handel nadat het bankbedrijf zei dat het verschillende strategische opties overwoog. PacWest zei dat het geen versnelling in de uitstroom van deposito’s had gezien sinds First Republic Bank eerder deze week werd verkocht aan JPMorgan Chase.

Shopify Het e-commerceplatform rapporteerde beter dan verwachte kwartaalresultaten en kondigde ook de verkoop aan van delen van zijn fulfilmentoperatie en zijn logistieke afdeling. Shopify steeg met 15,6% in de premarket.

Eerste horizon De aandelen van het bank- en financiële dienstverlenerbedrijf daalden met 46% na First Horizon en Toronto Dominion Bank zeiden dat ze hun overnameovereenkomst van $ 13,4 miljard hadden afgeblazen. De bedrijven noemden onzekerheid over de vraag of wettelijke goedkeuringen tijdig kunnen worden verkregen.

Peloton interactief De fabrikant van fitnessapparatuur voegde 2,6% toe aan premarket-handel nadat de omzet de verwachtingen had overtroffen en een beter dan verwachte voorspelling had afgegeven.

Qualcomm – Qualcomm zakte 7,7% in de premarket-handel nadat de chipmaker een zwakker dan verwachte prognose voor het huidige kwartaal had uitgebracht, gekwetst door de dalende verkoop van smartphones. Qualcomm rapporteerde beter dan verwachte inkomsten voor het laatste kwartaal, met inkomsten die overeenkwamen met de schattingen van Wall Street.

Shake Shack – Shake Shack steeg met 7% in de premarket nadat het een kleiner dan verwacht kwartaalverlies rapporteerde, waarbij de omzet en de verkoop van hetzelfde restaurant de voorspellingen van Wall Street overtroffen.

Tripadvisor – Tripadvisor verloor 6,1% in premarket-actie nadat de gecorrigeerde kwartaalwinst achterbleef bij de analistenprognoses, hoewel de online reiswebsite-exploitant beter dan verwachte inkomsten zag. TripAdvisor rapporteerde wel een groter algemeen verlies vanwege de impact van belastingkosten in verband met een IRS-schikking.

SolarEdge-technologieën – SolarEdge organiseerde een premarket-rally van 10,3%, waarbij de fabrikant van zonneproducten beter dan verwachte inkomsten en inkomsten rapporteerde en zei dat de problemen met de toeleveringsketen geleidelijk zijn verbeterd.

Arconisch – Arconic steeg met 27,5% in premarket-handel nadat de fabrikant van industriële onderdelen ermee instemde om te worden overgenomen door private-equityfirma Apollo Global voor $ 30 per aandeel in contanten.

Plaats een reactie