PANIEK OP DE FINANCIËLE MARKTEN (CRYPTO EN AANDELEN)

laatste update: 08-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

De cryptomarkt en de aandelenmarkt zijn hard onderuit gegaan. Ik bespreek de paniek in deze video

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

11 gedachten over “PANIEK OP DE FINANCIËLE MARKTEN (CRYPTO EN AANDELEN)”

  1. heb ook voor de lange termijn, alleen zodra iets crasht verkoop ik vaak mee en zet ik een order waarmee ik een grotere positie krijg, ben nu 3jaar geleden begonnen, en doordat mijn positie is gegroeid sta ik bog steeds ook op dit moment op een 6x, ben destijds met 5000 begonnen en heb dat jaar elke maand voor 500 gekocht, daarna gestopt en verder gegaan met ETF's en hou gewoon jou video's samen met een paar andere in de gaten, en dan bekijk ik of ik af en toe sell en buy orders ga zetten. alleen Luna ben ik telaat mee geweest , had er 800 in gestopt, en is nu nog net €4,- waard

  2. Sorry jongens! De markt klapt in elkaar omdat ik 2 weken geleden heb besloten te gaan beginnen met investeren.
    Had even moeten waarschuwen….. nogmaals sorry

  3. 2 jaar lang hoor ik al dat bitcoin de beste oplossing zou zijn tegen inflatie. En nu er echt inflatie hoor je dat bitcoin daalt vanwege de inflatie. Ik hou het sowieso maar bij aandelen want daar begrijp ik meer van.

  4. Hoe je het draait of keert, cash is king in een bear market. DXY is bullish, Waarom? omdat iedereen die uit de aandelen, metalen, crypto,… stapt het zullen omzetten naar de dollar.

  5. Weet jij waarom de algemene S&P 500 index al -20% is, maar degene die jij op degiro koopt pas -15% is? Bedankt!

  6. Hii, wat vind je van voyager digital ltd. Mijn aandelen bij dit bedrijf zijn met meer 50% gedaald. Ik heb geen cash om bij te kopen. Wat raad jij aan hold of sell?

Reacties zijn gesloten.