Overwinning XRP Rechtszaak vs SEC || Bitcoin Snel Naar $35.000 Volgens dit Model! || BTC Analyse

laatste update: 08-2022


XRP heeft een kleine overwinning geboekt in de rechtszaak tegen het SEC. Het gaat van links naar rechts, stopt het ooit nog eens? Bitcoin gaat volgens analist op korte termijn naar ten minste $35.000 dollar, zijn model laat zien waarom.

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gratis crypto training:
ByBit #1 exchange ($4055 trade tegoed + airdrops):

Wat we bespreken:

00:00 – 01:00 Intro
01:00 – 05:35 Bitcoin & Aandelenmarkt update
05:35 – 08:05 XRP vs SEC rechtszaak nieuws
08:05 – 10:42 Bitcoin naar $35.000 volgens dit model

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#XRP #SEC #BTC

30 gedachten over “Overwinning XRP Rechtszaak vs SEC || Bitcoin Snel Naar $35.000 Volgens dit Model! || BTC Analyse”

 1. Ben reuze benieuwd waar het heen gaat. Zou je nog eens een keer iets kunnen zeggen over Star Atlas. Je hebt paar maanden een uitspraak hierover gedaan. Zou je mening nog wel eens willen weten wat je ervan verwacht. Prijs laat nu een positieve trend zien lijkt me.

 2. helemaal top, zou je ook af en toe een gratis LIVE trade willen doen. misschien sowieso goeie promotie om een abonnement bij je af te sluiten als we er vrolijk van worden 🙂 iig go zo door.

 3. Laat je niet wijs maken mensen.. als grote trading websites zoals bybit corne betalen om reclame te maken, denk je dat de makers met miljoenen investeringen achter een crypto coin zoals ripple dat niet doen??

 4. Hey corné! Mooie video weer! Wellicht leuk om eens een stukje van een video te reserveren voor iso20022 met betrekking tot de functies van de crypto’s die daarin geïmplementeerd zijn tot zover? 😉

 5. volgens de pi cycle bottom indicator zou btc op de 13de juli de "bodem" bereikt hebben.. we gaan het meemaken in de toekomst of het uitkomt 🙂

 6. Bedankt weer voor je video! Beetje bijgekomen dan Tomorrowland 🙈😜🤣!? Ken je Branbridge Bond? Ben er wel nieuwsgierig naar. In 1 maand 500% omhoog. If only… Dan was de vakantie niet naar Corfu maar Jamaica geweest haha. Even goed super gehad hoor. Succes!

 7. Ik weet zeker dat we omhoog gaan! Angst in de markt is voor niks … maar precies wat je zegt… echt weten doen we het niet …

 8. Ik ben het niet met je eens wat betreft XRP, dat je wel bewegingen gaat zien als ze de rechtzaak winnen maar niet explosief zullen gaan stijgen , ik denk dat je daar veel te laks over denkt, xrp is gebouwd om op z'n minst boven de $100 uit te komen.

 9. In hoeverre speelt de beslissing van FED mee aankomende dinsdag of BTC een stap voorwaarts kan maken Corne?
  En tevens mijn zorg betreft het dumpen van Tesla en Finland van hun bitcoins.

  Ook krijg ik signalen dat altcoins deze zomer een spring voorwaarts kan maken?

  En als laatste, hoe zie jij de iso20022 coins op dit moment.

  Thanks weer voor de video gap. Zoals altijd een meerwaarde!

Reacties zijn gesloten.