Oprichter LUNA laat van zich horen | Coinbase aandeel zakt | BTC nieuws vandaag | #642


LUNA domineert het crypto nieuws de afgelopen dagen. De coin lijkt ten dode opgeschreven. Vandaag is eindelijk de dag dat oprichter Do Kwon van zich laat horen. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:08 UST nu definitief gevallen?
05:26 Bearmaket nu echt bereikt?
07:37 Aandeel Coinbase zakt flink door markt en kwartaalcijfers
10:18 Mediabedrijf New York zet bitcoin op de balans
12:44 EU komt met pilot toezicht DeFi sector
15:11 Koerrrsen koerrrsen!
19:08 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Oprichter LUNA laat van zich horen | Coinbase aandeel zakt | BTC nieuws vandaag | #642”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Luna is brutaal ! Ik wou een week of 6 geleden ook Luna kopen , maar heb het niet gedaan . Ik had al 6 coins en Luna was dan wel goed ,maar je kan tenslotte niet alle interessante coins kopen , en uiteindelijk was Luna al een tijd aan het klimmen en dan bij op de trein springen is meestal niet slim . Goed dat ik het niet gedaan heb .

Reacties zijn gesloten.