Opnieuw RECORD voor Bitcoin met $35.000 | Dit is waarom Stellar vlamt | #296 | BTC Direct nieuws

laatste update: 02-2023


Bitcoin breekt door 35.000 dollar, nog steeds pech voor XRP en Stellar gaat als een raket. Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:55 Bitcoin is groter dan Warren Buffet
05:28 Dit is waarom de koers van Stellar aan het vlammen is 🔥🚒
08:06 Minder positief nieuws voor XRP
09:45 Investeerder Tetragon klaagt Ripple aan
12:06 Italiaanse banken experimenteren met een digitale euro
14:53 Koersen, koersen, koersen!
22:36 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Krijg 5 euro bitcoin:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

22 gedachten over “Opnieuw RECORD voor Bitcoin met $35.000 | Dit is waarom Stellar vlamt | #296 | BTC Direct nieuws”

 1. Zijn jullie bij BTC Direct nog op een bepaalde manier te contacteren, sinds zondag krijg ik op niets antwoord van jullie, alvast bedankt

 2. Wie denk van bitcoin gaat naar 100k eu? Ik zit te denken een grote bedrag te investeren maar twijfel omdat die nu hoogste punt is…

 3. Gaat stellar nog steeds stijgen of gaat het eerder corrigeren?

 4. Zo zeg, Stellar! 🚀 Alle XRP houders zijn huilend naar XLM gegaan? 😜

 5. Denken jullie dat de gebeurtenissen in de vs invloed hebben op de prijs van de bitcoin?

 6. People will be kicking themselves in few weeks if they miss the opportunity to buy and invest in bitcoin

 7. Hi!

  Sinds 2012/2013 zitten wij al in crypto! En in 2017 hebben wij groepen gerund en onze leden tijdens de enorme koersstijging succesvol begeleid! Wij kennen alle ins- en outs en willen jou graag helpen!

  Neem een kijkje naar onze video, en wie weet kunnen wij wat voor je betekenen.
  https://www.youtube.com/watch?v=JVdM8nsXc9U

  Cheers,

  TEAM BITUNI

 8. Volg jullie nou al een ruim half jaar. Wat een geweldig kanaal🔥

 9. Neemt er ooit iemand de telefoon op , of antwoordt er ooit iemand op een email aan jullie ? Ik ben twee weken bezig jullie proberen te bereiken , email elke dag, zonder succes, jammer hoor !

 10. Bedankt voor de video, heel erg bedankt 👏🤘🤘🤘. Deze recente uitbraak van Covid-19 heeft onlangs veel mensen werkloos gemaakt en hun salarissen verlaagd, maar online geld verdienen is het beste alternatief als je weet wat je moet doen, vooral als het gaat om investeren in cryptocurrency bitcoin trading en bitcoin mining software. … Wat mij betreft als bitcoin-mijnwerker, ik was in staat om enorm succes te behalen omdat ik vooruitstrevend genoeg was om betrokken te raken bij het delven van bitcoins met de BTC Faucet Collector Bot hier: https://www.youtube.com/watch?v=WXv55DkQFRk

 11. Wat ik wel jammer vindt is dat het best wel laat op het net staat.

 12. As the economy crisis keep rising,one needs to have different stream of income, one needs to have a diversified portfolio in order to survive

 13. Ik rijd Uber-taxi en volg dagelijks je kanaal. Jouw positieve energie, bovenop de geweldige inhoud, maakt mijn dag goed. JA, ik ben geïnvesteerd in bitcoin. Al meer dan drie jaar heb ik al mijn verdiende fooien ingevoerd en ik ben zo trots om te zeggen dat ik 4 bitcoin bezit. Een fan gaf een paar weken geleden commentaar op de strategie van Paul Müller toen ik O.6 bitcoin had, ik kreeg al mijn handelsvaardigheden van Paul, ik maakte 300% winst in slechts 3 weken nadat ik begon met handelen met slechts 0, 6 bitcoin. Ik denk dat meer crypto-experts meer zoals hij zouden moeten doen om impact te maken in andere, minder ervaren, hij is te bereiken op te le-gram @ Mullersignals.

Reacties zijn gesloten.