Opnieuw hoorzitting met Gary Gensler | Funds FTX in de verkoop? | Crypto nieuws vandaag | #953

laatste update: 10-2023


Vandaag kijkt Jari weer een keer naar de laatste ontwikkelingen. Zo wordt deze middag Gary Gensler weer voor het Senate Banking Committee verwacht en is er paniek in de markt rondom de mogelijke verkoop van FTX activa. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:19 Gary Gensler weer voor het banking commitee
03:58 X account Vitalik Buterin gehackt
06:19 Nieuws crypto functionaliteit Paypal
08:26 Paniek om funds FTX
11:04 Koersanalyse
15:36 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Opnieuw hoorzitting met Gary Gensler | Funds FTX in de verkoop? | Crypto nieuws vandaag | #953”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Bedankt voor de nieuwtjes weer 😎😎😎😎😎

Reacties zijn gesloten.