Oorlog in Europa | Aandelen kopen of verkopen? | Technische Analyse ASML, Shell, ING, ABN Amro

laatste update: 05-2022


Wat doe je als belegger nu de oorlog in europa is uitgebroken? Heb jij vorige week aandelen gekocht of aandelen verkocht? En is dit het moment om aandelen in 2022 te kopen of is de crash nog lang niet voorbij? Als je naar het verleden kijkt is start van een oorlog vaak een goed koopmoment en dit laat ik je zien in deze video. Ook kijk ik met technische analyse naar de stand van de europese en amerikaanse aandelenbeurzen. Afgelopen week heb ik vooral naar de aandelen ABN AMRO, ING, ASML en Shell gekeken. En ik heb ik een aantal aandelen gekocht.


Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Zit je ook op Bux? Word dan lid van het kanaal van Freedomfund beleggen via de kanaalpagina’s. Hier bespreken ik dagelijks de markten, doe ik live trades en kun je me vinden voor het beantwoorden van vragen.

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

3 gedachten over “Oorlog in Europa | Aandelen kopen of verkopen? | Technische Analyse ASML, Shell, ING, ABN Amro”

  1. En toen knalde Aegon naar beneden. Ik ga bijkopen bijkopen omdat tijdens dit soort gekke wereld situaties koersen te ver door zakken tov de werkelijke waarde. Wat doe jij???

Reacties zijn gesloten.