ONZIN! $4600 koersdoel voor AANDEEL TESLA zeer onwaarschijnlijk! in 2022

laatste update: 07-2022


Waarom ik het koersdoel van $4600 voor Tesla van Ark Invest zeer onwaarschijnlijk vind!
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Beleggen doen we om geld te verdienen. Voordat je gaat beginnen met beleggen of voordat je begint met aandelen kopen moet je goed onderzoek doen en een waardering maken. Op basis van jouw verwachtingen en wensen kun je dan zien of een aandeel interessant is of juist niet, tegen de huidige koers.

Ook analisten doen deze onderzoeken en geven vaak koersdoelen voor aandelen af. Het is niet verstandig om te handelen puur en alleen op deze koersdoelen, omdat je niet weet hoe het berekent is en wat de analist voor aannames maakt. Maar een omzetverwachting overnemen, zeker als je het baseert op meerdere analisten, kan wel helpen met je eigen onderzoek en waardering.

Ark Invest, het bekende fonds van Cathy Wood, staat bekend dat zij juist wel heel erg open zijn over hun onderzoeken en waardering. Zij hebben het model voor hun Tesla waardering dan ook openbaar gemaakt, en dat wil ik in deze video gaan bekijken, analyseren en daar mijn mening over geven. Want het koersdoel van $4600 klinkt erg interessant, maar als ik kijk naar het waarderingsmodel dan zet ik er mijn vraagtekens bij. Waarom? Dat licht ik toe in deze video!

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:41 Koersdoelen
01:54 Monte Carlo Simulatie
07:20 Koersdoel Tesla analyseren
17:53 Conclusie

#beleggen #aandelen #investeren

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

7 gedachten over “ONZIN! $4600 koersdoel voor AANDEEL TESLA zeer onwaarschijnlijk! in 2022”

  1. Koersdoel $200 wat mij betreft. Concurrentie begint steeds sneller Tesla in te halen, de de multiple die het aandeel heeft is vele malen te hoog.

  2. Tesla stel niks voor op vlak van marktaandeel in de autoverkoop.
    Alle beursgenoteerde autobedrijven (exl. Tesla) hun waarde ligt lager dan die van alleen al van Tesla.
    Tesla rond een correcte waarde zou 150à200 moeten zijn.
    Mensen denken omdat elon musk eigenaar is dat dit bedrijf goud waard is, tesla is gewoon kortweg een bubbel.

  3. Ruud toch… kijk aub even Solving the money problem, Chicken Genius singapore, Dave lee, Tesla daily… je bent te conservatief maat

Reacties zijn gesloten.