Onzekere tijden: Dit is mijn plan in 2022

laatste update: 07-2022


Halle allemaal, In deze video neem ik jullie mee in mijn gedachten, wat mijn ideeën zijn over de markten, hoe ik omga met deze onzekere markten en wat mijn plan is. Daarnaast leg ik ook uit wat mijn perspectief is zodat mijn analyses beter worden begrepen.

➡ Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.
➡ Vragen? Laat ze achter in de comments! 👇

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

#Bitcoin #BTC #Crypto #aandelen #goud

25 gedachten over “Onzekere tijden: Dit is mijn plan in 2022”

 1. Hey David, heb je gezien wat net met bitcoin gebeurde? Die piek om 11:10am. Is dat een grote order wat daar werd gevuld of hoe moet ik dat zien?

  Toffe video's trouwens ga zo door!

 2. Hi David, goed tip schulden afbouwen. je raad dus niet aan om een hypotheek te nemen bij de bank om een huis te kopen? want een hypotheek is een berg schulden toch?

 3. Hey David, ik heb momenteel behoorlijk wat geld in crypto zitten. Is het nu verstandig om vast te houden of om te verkopen en op een gunstiger moment terug te kopen (bijv. Bij 30k btc).

 4. Er zijn scammers actief die zich voordoen als mij (soms met een whatsapp nummer in hun naam) en je vragen je aan te melden voor bepaalde diensten of groepen. Dit ben ik NIET en ik heb je ook niets te verkopen. Ik ben op dit moment enkel actief op YoutTube.

 5. Hypotheek is een schuld, dus je adviseert om je hypotheek af te betalen zsm? Dus als je cash hebt dan extra afbetalen van je hypotheek?

 6. Hoi David, ik deed mijn eerste crypto aankoop op 21-11 dus ben eigenlijk op de worst time ever ingestapt. Heel groot voordeel is dat in korte tijd al veel geleerd heb, je verdient meer met een goede stop-loss als met een take profit en niks doen is ook handelen. Had niet zo'n grote exposure en nu in 1,5 maand 45% kwijt maar heb gelukkig met relatief weinig leergeld heel wijze lessen geleerd dus heb er vertrouwen in dat het met een goede strategie en geduld weer boven water komt . Ga vooral zo door, ik blijf je zeker volgen. Ook je macro economische video's worden erg gewaardeerd.

 7. Zou je naast goud ook silver mee kunnen nemen. persoonlijk denk ik dat het ook een goede investering is.

 8. Top video, wat fijn dat je in deze verhuis week toch tijd maakt, word erg gewaardeerd. Je geef aan op welke levels jij btc koop, aan welke levels denk je bij eth?

 9. Mooi dat u er ervoor uitkomt dat u het een paar keer mis hebt gehad en dat u duidelijkheid schept in hoe u uw analyse maakt, namelijk als lange termijn trader. Ik zal u nu beter begrijpen. Succes verder!

 10. Hoi David, mooi verhaal en zeer leerzaam. Ik probeer op alle fronten te investeren! Mijn huis verduurzamen/aflossen. Hodlen in crypto en ook in de toppers en bij blijven kopen. Goud staat nog op mijn wishlist, hoop wel dat ik dat van day-trades zou kunnen doen😃.
  En ook daar dragen jou video’s aan bij, door wat rustiger naar de zaken te kijken. Al een hoop geleerd!
  Succes met je reis naar Ibiza, en Top dat je dan nog steeds tijd vind om video’s voor ons te maken. 👍🏻

 11. Hoi David, dank voor je persoonlijke visie op de markten! Is DCA niet een betere methode dan op 50-40-30k in te kopen? Je zit dan ook niet met het verschil dat de een deze bedragen in euro’s en de ander in dollars ziet. Of kijk jij meer naar levels/prijsacties uit het verleden?

 12. Hi David, in een eerdere video heb je verteld dat je nu voor je kindje alvast btc "spaart". Op welke manier doe je dit? kun je wat meer info geven, maak je bv een non custodial wallet aan? jij stuurt hier je funds naar toe, hoe zit dit belasting technisch? etc.. ik weet dat je druk bent met verhuizen maar ik vroeg mij af of je hierin wat info kan/wilt delen. dank voor het lezen

Reacties zijn gesloten.