Onze 100X ALTCOINS voor de volgende BULLRUN

laatste update: 10-2023


Onze 100X ALTCOINS voor de volgende BULLRUN

In deze video gaan Chris en Berry $1000,- in Altcoins investeren om te kijken of je daar nou nog echt rijk mee kan worden.

🔶 Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopenbij Bitvavo.
Iedereen die zich bij Bitvavo aanmeldt en het KYC-proces voltooit, ontvangt via deze link een welkomstbonus van € 20!

Maximaal profiteren van de markt door optimaal alle kansen te benutten zoals long, short en het toepassen van leverage?
🔶

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Altcoins #Ethereum #Doopiecash

30 gedachten over “Onze 100X ALTCOINS voor de volgende BULLRUN”

 1. Ik mis
  Waves & Litecoin
  Zouden julie daar eens naar kunnen kijken?

 2. Ik mis FTM. Denk dat het stukje Tech veel potentie heeft. Marketing technisch zwak

 3. Hoi mannen, tof om jullie nog steeds enthousiast content zien te brengen.

  'k Besef ten volle dat altcoins jullie niet echt kunnen bekoren maar resoluut als marktorder aankopen is een aanslag op het rendement, mocht het Bitcoin of Ether geweest zijn dan zouden jullie dat niet doen.

  Ieder zijn visie, ik heb geen haast om rijk te worden, dat laat me tevens toe om met de 2 beentjes rustig op de grond te blijven, ook met mijn ALT-ETF zoals jullie het zo mooi noemen.

  Doe zo verder met het ganse team want jullie kanaal is van onschatbare waarde voor vele beginners, ook jullie hebben mijn motivatie destijds wakker gekregen & kijk, ik ben er desondanks alle ups & downs in de markt nog steeds bij sedert 05/19.

  Jullie doen het nog steeds prima!

  😅

 4. Eindelijk nog eens een korte video, direct to the point, zonder teveel af te wijken. Proficiat jongens … (Het mag ook eens gezegd worden).
  Leuk initiatief al verschiet ik er wel van dat jullie direct alle 20 coins in 1 keer kopen i.p.v. kooporders te plaatsen. De markt staat idd erg laag, vandaar…
  Om op jullie vraag te antwoorden: 'altcoins' heel zeker, 'memecoins' nee dank u. Komt niet in mijn portfolio.

 5. Ja, leuk toch!??? VRA kun je misschien net staking in een Vera Wallet, voor 15% per jaar, maar ja die ETH gasfee he…. maar goed, zelf heb ik ook Casper, XDC en wat QNT??!! Altijd leuk om te kijken wat alles gaat doen hoor!!!
  Alleen is het voor mij pure erns🤣🤣🤣t….. Dank je wel!!

 6. Leuke video, alleen jammer dat de lijst met muntjes die jullie gekocht hebben niet wordt getoond.

 7. en nu kopen al jullie volgers deze alts , volgend jaar allemaal samen rekt , maar wel leuk initiatief weer ! benieuwd hoe dit gaat vorderen

 8. Je portfolio verdelen is ok, maar alles ineens investeren lijkt me niet handig. Verdeel je inleg over de projecten maar leg iedere week of maand een deel in tot de btc halving zou ik zeggen. Een soort van dca alts porto opbouwen.

 9. Jasmy heb ik wel vertrouwen is omdat een Japanse cion is en staat nu bijna in de top 100

 10. Aan de reacties te lezen is het ook nooit goed, en helaas kunnen ze niet iedereen tevreden houden inplaats van een keer waarderen dat ze dit doen inplaats van zeiken om alles. Het is ook nooit goed. Ga anders zelf met €1000 blind altcoins inkopen als je het zelf zo goed weet😩

 11. Hoi ik ben nieuw in het vak ,moet dus nog veel leren maar ik denk ook wel dat in de toekomst meer te verdienen is met Altcoins dan met Bitcoin.

 12. Gaat niet meer gebeuren. Beter beleggen. Deze trein is allang vertrokken.

 13. nee hou me een beetje aan top 10 coins boys,maar ik ben benieuwd,elke maand een update ?

 14. Slechte video. Je moet niet 20 altcoins selecteren omdat je denkt dat mensen deze willen hebben als ze shit zijn, je moet 20 altcoins selecteren waarvan jij denkt dat ze het goed gaan doen. Nu gaan mensen deze porto straks kopiëren en veel verliezen. Eigen verantwoordelijkheid, natuurlijk. Maar dan heeft deze video geen nut.

 15. 20x altcoins in de top 100 🤣👎🏻 Jesus wat slecht dit. Dat is zeker geen 100x portfolio. Gemiddeld gezien mag je hopen op een 10x.

 16. Nou ik heb wel een paar van jullie coins, maar ook BTC en ETH. Ik denk persoonlijk wel dat dit een lekkere tijd is om in te stappen en laten staan gaat bijna zeker geld opleveren met HODL.

 17. Waarom investeren jullie liever niet met eigen geld in altcoins? Ik heb het idee dat altcoins de enige manier zijn om geld te verdienen. Bitcoin doet bijna niets dus weinig te verdienen.

 18. Mooie video mannen 💪🏻,

  Mooi mandje altcoins, ik had er zelf alleen ook Dent coin bij gezet. Dent wireless is de enige blockchain die zich bezig houdt met mobiele data, voor mijn idee dus een mooi project met veel potentie. Graag hoor ik jullie reactie😎.

  Groetjes,

  Ga zo door.👌🏻

 19. Met die munten had je mooi gescoord als je ze vier jaar geleden gekocht had (degenen die toen op de markt waren). Nu zou ik het niet aanraden ze te kopen (op een paar na) als je wil scoren de volgende bullrun.

 20. Ha, leuke video! Ik heb verschillende altcoins gekocht in mijn crypto avontuur, maar heb momenteel alleen ADA en MATIC in mijn porto voor de langere termijn. Daarnaast grootste deel van mijn crypto porto in BTC en ETH. Op een of andere manier heb ik het meeste vertrouwen in MATIC als altcoin, de toekomst zal het uitwijzen haha.

 21. Wel goede lijst met voornamelijk wat veiligere alts ja. Had zelf echter wel KASPA een 700mil cap L1 erbij gedaan maar vanwege diens fundamentals.

Reacties zijn gesloten.