Ontdek Financial, Alcoa en meer

laatste update: 02-2023


Een aluminium spoel staat in een magazijn in afwachting van transport, in een smelterij van Alcoa World Alumina Australia, gedeeltelijk eigendom van Alumina Ltd., in Point Henry, Australië.

Carla Gottgens | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in de handel buiten kantooruren.

Ontdek financiële diensten — De aandelen van Discover Financial Services daalden met 6,2% nadat de creditcardmaatschappij kwartaalcijfers had gepubliceerd. Het bedrijf rapporteerde een winst per aandeel van $ 3,77 op een omzet van $ 3,73 miljard, waar analisten volgens Refinitiv een winst van $ 3,66 per aandeel en $ 3,66 miljard aan inkomsten verwachtten. De bank verhoogde ook haar voorziening voor kredietverliezen in vergelijking met vorig jaar, mogelijk een signaal dat ze een zwakkere economie verwacht.

HB Fuller — De aandelen van HB Fuller daalden met 4,2% nadat het bedrijf inkomsten rapporteerde die de schattingen misten. De lijmfabrikant rapporteerde een gecorrigeerde winst per aandeel van $ 1,04 op een omzet van $ 958 miljoen. Wall Street verwachtte een aangepaste winst van $ 1,24 op een omzet van $ 1,01 miljard, volgens Refinitiv.

Alcoa — De aandelen van Alcoa daalden met 3,6% nadat het bedrijf winst rapporteerde die een nettoverlies van $ 374 miljoen voor het kwartaal liet zien, of $ 2,12 per aandeel. Het bedrijf zei ook dat het in de periode met uitdagende marktomstandigheden te maken had, waaronder hoge kosten voor energie en grondstoffen naast lage prijzen voor aluminium.

Plaats een reactie