Ondergewaardeerd en Interessant Aandeel volgens kijker? | September 2023

laatste update: 10-2023


Op aanraden van een kijker analyseren en waarderen we een mogelijk interessant aandeel.
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)

Beleggen doen we om geld te verdienen op de lange termijn. Soms wil je aandelen kopen van bedrijven die je interessant lijken, om meer spreiding te krijgen of om actiever bezig te zijn met beleggen. Als je wilt beginnen met beleggen dan zijn ETF’s een goede optie. Maar naarmate je langer bezig bent met beleggen wil je ook een individueel bedrijf kopen omdat je kansen ziet en meer rendement wilt maken. In de serie Interessante Aandelen bekijken we iedere maand een aandeel dat mogelijk interessant is.

In deze video bekijken we het aandeel van Williams Sonoma. Dit doen we op aanraden van een kijker, die het aandeel suggereerde onder de vorige video in deze serie. We bekijken wat voor soort bedrijf het is, om een beeld te krijgen bij dit aandeel dat vele nog niet zullen kennen. Daarna analyseren we het aandeel via Beleggertools om te zien hoe het bedrijf en aandeel presteren. Tenslotte maken we op basis van onze kennis een aanname voor de toekomst, oftewel een waardering voor het aandeel.

Is het een interessant aandeel bij de huidige koers? Dat weten we aan het einde van de video!

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 (PENSIOEN)BELEGGEN via BRAND NEW DAY
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:27 Interessant Aandeel
01:10 Aandeel overzicht
04:37 Checklist
06:35 Cijfers
08:46 Analisten
09:47 Dividend
10:48 Management
11:36 Waardering Williams Sonoma
21:07 Conclusie

#beleggen #aandelen #investeren

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

9 gedachten over “Ondergewaardeerd en Interessant Aandeel volgens kijker? | September 2023”

  1. Hallo, ik heb een aandeel in bezit waarbij ik nieuwsgierig ben hoe jij dat zou beoordelen, het aandeel is 1-800 flowers.

  2. Leuke video, ik ben benieuwd naar je mening over Innovative industrial properties.

  3. Ik ben benieuwd wat je vind van het aandeel danone sa, zit zelf te twijfelen om het te kopen.

  4. Interessant! 😎😎😎😎😎

Reacties zijn gesloten.