OMG ik ga ALLEEN WONEN in AMSTERDAM! | Vlog #70

laatste update: 09-2023


OMG ik kan nog steeds niet beseffen dat ik gewoon een geweldig nieuw huis heb kunnen fixen in Amsterdam! wat heb ik een leuke dagen gehad en hebben jullie veel van mijn naasten kunnen zien deze week. Wat kan het leven snel veranderen he, holy. Deze week was ook chaos met hoogte punten waar ik mega van heb genoten en ik hoop jullie ook! Volgende week deel ik ze weer en ik geef jullie zoals elke week 17:00 een DIKKE TUT mee !!

MIJN SOCIALS
surflodge:
Persoonlijke Instagram:
Persoonlijke Tiktok:
Fitness instagram:
E-mail: Marijn@gamechangers.nl

30 gedachten over “OMG ik ga ALLEEN WONEN in AMSTERDAM! | Vlog #70”

 1. hoe heet die tiktok vent van de barbie première ookalweer 😂

 2. Mag ik vragen waar je je huis hebt gevonden? Ik ben al zo lang opzoek maar kan niks normaals vinden

 3. Super leuke vlog, echt heel blij voor je nieuwe huis!! 🎉

 4. Gefeliciteerd met je huis Marijn❤❤ ps: je maakt zulke leuke video’s😘😘

 5. Hoi Marijn, even een kleine opmerking, in melk en melkproducten zitten geen hormonen. Dit is al jarenlang verboden en hier wordt heel streng op gecontroleerd! Groetjes van een boerin!

 6. laat me raden veel te hoge huur in amsterdam? maar super tof! woon er al 40 jaar en wil er niet weg😅love it… ben 43😂

 7. Ben blij voor je Marijn, het is je zo gegund! Je doet zo je best in de vlogs en bent een positief mens🙂

 8. Gefeliciteerd met je nieuwe woning heel veel woon plezier in je nieuwe paleisje

 9. Wauw wat gaaf je huis, ben super benieuwd naar de volgende video’s hoe je het gaat inrichten enzoo😍

 10. super leuke vlog weer, ik kijk altijd uit naar jouw video's zo gezellig❤

 11. Aahhh gefeliciteerd met je prachtige woning, het is je gegund! 🩷🧡💛

 12. Welke kleur hebben ze gebruikt voor jou nagels? Love the vlogs!!

 13. Hoe leuk is dittt! Voel gewoon die hype van jou bij jou huisiee!! Heb ook nog nooooiiiit zo'n leuke meid gezien online! Hoe leukkkkkkk is überhaupt jou huisie met die raampjesss!! ENUGGGGGGGGGGGGG ❤❤❤

 14. Gefeliciteerd met je nieuwe huis Marijn, zo mooi en ontwapenend ben je als je zo blij bent tot tranen geroerd, geniet ervan het is je gegund!

 15. Gefeliciteerd! Koffie kan ook zwart gedronken worden, dan hoef je niet bang te zijn voor wat er allemaal aan toevoegingen in alle verschillende soorten melk zitten. Maar nogmaals gefeliciteerd! Doei.

 16. Marein kun je pls home tour makken groetjes je huis is zo mooi ben beniewd❤❤

Reacties zijn gesloten.