NVIDIA ZAKT MET 60% – TIJD OM TE PROFITEREN?

laatste update: 12-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Nvidia van boven de $300 naar $136 gezakt – tijd om te profiteren?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

11 gedachten over “NVIDIA ZAKT MET 60% – TIJD OM TE PROFITEREN?”

 1. Mogelijk heeft de merge van Ethereum zelfs effect op de prijs. Er gaan straks veel videokaarten gedumpt worden door miners, wat mogelijk de prijs voor videokaarten flink gaat drukken.

 2. Ik denk dat je iets te bearish bent, nvidia is nog altijd 1 van de sterkste spelers op vlak van semiconductors. En ondanks de tijdelijke tegenslagen omtrent china ziet de concurrentie hier ook vanaf. Kan hij nog lager? Ja. Maar dit is pure kwaliteit

 3. Dank voor je duidelijke video! Ik ben benieuwd hoe je kijkt naar groeibedrijven als PaloAlto en Okta. Kun je de koersval van Okta verklaren ?

 4. Nvidia kan de nieuwe videokaarten niet aan de straatstenen kwijt, ik zou nog even afwachten.

 5. Het is ook hoogst opmerkelijk dat de fam. Pelosi eind juli alle 25.000 aandelen verkocht had. Net voor deze CHIPS+ Bill aangenomen werd… iets met een soort inside info? Vraag me af hoe ver de waarde nog zakt.

 6. Helemaal met je eens. De free cash flow per share is 2,50 dollar over de laatste 12 maanden. Dus een prijs onder 50 dollar is een mooi vertrekpunt (20 x FCF per share). En als we uitgaan van een EPS van 3,05 met 20% jaarlijkse groei (en dat is bulish) de komende 5 jaar, dan is een prijs van 75 dollar het maximum. Daarbij ga ik ervan uit dat je in 5 jaar de inleg wilt verdubbelen. Overigens nog geen rekening gehouden met een margin of safety. Voor de veiligheid zou ik pas kopen onder de 50 dollar.

 7. Ik heb aandelen van NVIDIA, en onafhankelijk van alles, ik blijf bullish. In mijn mening NVIDIA zal een groot speler in metaverse worden.
  $1000 waard per aandeel is zeker niet onmogelijk.

 8. Nvidia is niet voor niks duur. Ze zijn de absolute nr. In AI. Deze positie is bijna niet te overschatten in waarde. Dus erg erg veel.ik

 9. Ik denk nog 6 tot 10x over de kop in 10 a 15 jaar tijd bij deze koers.

 10. Leuke video! Ondanks de dip in crypto, dank ik je nog steeds voor het nuchtere financiële advies. Terwijl de economische crisis blijft toenemen, moet je verschillende inkomstenstromen hebben, het blijft dalen. Dat krijg je als je het gevoel hebt dat je zelf door het proces kunt navigeren. Ik begon forex- en crypto-investeringen met $ 4.345 en sinds ik je nu een paar weken volg, heb ik $ 18.539 in mijn portefeuille gekregen. Heel erg bedankt mevrouw Vera Jimenez.

Reacties zijn gesloten.