NVIDIA blijft alsmaar stijgen, kan dit lang doorgaan? – LIVE in 2023

laatste update: 10-2023


Lees waardevolle content:

TWITTER:
Dagelijks op INSTAGRAM:

Word nu lid –
Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een gedeelte) van je inleg verliezen. Dit kanaal is 100% expertise-vrij & mag niet worden beschouwd als financieel advies.

4 gedachten over “NVIDIA blijft alsmaar stijgen, kan dit lang doorgaan? – LIVE in 2023”

  1. Ik denk dat de kracht van iPhone was dat het stupid simple was voor tamelijk simpele behoeftes. AI vervuld behoeftes die vaak enig conceptueel vermogen behoeven dat lang niet iedereen de mogelijkheden en toepassing zal herkennen. Daarom denk ik dat AI lang niet altijd een consumenten product zal zijn (zonder saas-like partner) maar meer door bedrijven gebruikt zal worden.

    Dus misschien wel iphone moment maar zal niet de directe BOOM hebben als dat de iphone had.

  2. En….ik ben niet bang dat AI te slim wordt maar wel dat het mensen dommer gaat maken

  3. Weer een super toffe livestream met Nvidia als hoofdonderwerp! Misschien is het nog een optie voor de mensen die niet live erbij kunnen zijn om vooraf vragen in te sturen waaruit jij interessante vragen/onderwerpen kunt behandelen? Deze video’s zijn zeker meer waard dan het huidige aantal likes.

  4. Tja, NVidia omzet daalt, aandeel stijgt. Denk zelf dat het een Cisco is. Aandelen patroon is ook bijna identiek aan Cisco. Maar iedereen zijn mening.

Reacties zijn gesloten.