Nucleaire dreiging: wat is een kernoorlog? | De Avondshow met Arjen Lubach (S1) in 2023

laatste update: 05-2023


We hebben het over nucleaire dreiging, oftewel een kernoorlog. Daar is iedereen weer bang voor, maar we hebben er helemaal geen duidelijk beeld van. Dus we moeten er meer van weten.

Kijk de hele uitzending hier:

Arjen Lubach duikt in ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Arjen heeft juist extra veel zin in de waan van de dag.

w

30 gedachten over “Nucleaire dreiging: wat is een kernoorlog? | De Avondshow met Arjen Lubach (S1) in 2023”

 1. SLAVA UKRAINE 🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦🌻🌻🌻🌻💛💙💛💙💛💙

 2. geweld is nooit de oplossing: laat me toe dit in een voorbeeld te verwoorden. een mug zit klaar op je ballen zit vol te vreten met je bloed… denk je dat het een goed idee is om met geweld te verjagen?

 3. Dat hele nucleaire dreigement houdt me wel eens wakker 's nachts. Deze clip brengt het allemaal een beetje in perspectief. Dankjewel, Arjen! Geweldig werk <3

 4. Zonder gast die de hele uitzending van Lubach bezig is om leuk te zijn, is niet nodig.
  Lubach zelf kan dat op zijn wijze veel beter.

 5. Poetin gaat nooit kernwapens gebruiken, daar hebben we MAD voor

 6. Vreemd dat je het over "we" en "de russen" hebt, rusland is europa en Amerika is een continent dat over lijken gaat en alles voor macht en geld doet.
  Nederland stelt niks voor voor Amerika.

 7. ach putin is al bang van corona laat staan een bom op zijn hoofd

 8. De Barendszee is een kernramp in afwachting. Boss P. heel veel sterkte toegewenst!

 9. Het mooie is als Poetin een kernwapen op Oekraine doet het westen juist helemaal niks doet, het is geen navo land en dan gaan ze zichzelf echt niet opofferen hoor. Het westen doet helemaal niks. poetin heeft alle macht juist in handen nu ze geen navo lid zijn.

 10. Bij een kernoorlog verandert Nederland met een schot in een groot gat met millioenen doden

 11. Arjan is vergeten te vertellen dat ik ook 15 kernwapens in de schuur heb liggen voor entertainment doeleinden.

 12. Ja idd maar mijn mening als het westen zo door zal gaan met telkens olie op het vuur gooien zal Putin op een gegeven moment van zelf op het rode knopje drukken .. dat kan zelfs een kind van 12 voorspellen ..

 13. Zijn er nog beelden van de Atoombom op Japan…?
  Laat effe zien aan deze idiote die Poetin pesten en vragen om 3e wereld Oorlog. Laat Amerika maar zelf eens voor vrede zorgen, en kauwgom ballen gooien in hun Oorlog gebieden. i . p . v de NAVO  rotzooi, Stelletje opnaai en NAVO bonzen. De Wapen Handel smeekt bijna Poetin om een 3e wereld Oorlog te starten. Kunnen ze weer kassen die Amerikaanse wapenhandelaren. Ze "smeken" bijna om de Atoombom deze mafkezen.

 14. De vuurspuwende draak die de koningin van Nederland, de koningin van Engeland de paus en andere reptlians als hun wapen dragen, zijn de dreigende nucleaire atoombommen. De koran zegt dat satan (de slang) van vuur werd geschapen. Deze reptilians die alle macht op aarde bezitten, geloven niet in Allah, de levensgeest. En toen de hoogmoedige lucifer uit het paradijs werd verdreven en losraakte van Allah werd hij een schizofreen, een sadist en een pyromaan die atoombommen in de moslimlanden gooit om Allahs macht in handen te krijgen teneinde hun wereldregering in Palestina te stichten (NWO). Dan weet u dat alweer.

 15. Als we natuurlijk de marionetten in de Oekraïne van de mooiste wapens voorzien en ze op Rusland af stuurt, zou je dan bang moeten worden, door je slechte geweten, of toch door praktisch te denken dat jij de agressor bent.

 16. Nu met de actie van Rusland in het oosten van de Oekraïne, waar zij een corridor naar de Krim willen, maar wij zware wapens leveren zodat die komiek rustig door kan vechten, zoals hij al 8 jaar doet, dan kan het zijn dat Rusland een grote buffer nodig heeft om buiten het bereik van de zware wapens te blijven en er een strook van verschroeide aarde nodig is om iedereen veiligheid te bieden en Rusland het Zuiden van de Oekraïne bezet om die komiek de wind uit de zeilen te nemen, of dat Rusland Charkov bedreigd als af leiding. Wij Hollanders weten wel dat je beter je over kan geven als er een overmacht is die je steden plat bombardeert. Alleen jammer dat die komiek wel iets van onze geschiedenis weet maar zijn eigen landgenoten offert om zijn land ten onder te laten gaan, mogelijk omdat hij denkt, dat hij later beloond zal worden?

 17. hahahah joe biden mag in zijn eentje de nuclearne codes bedienen… straks denkt hij nog dat het roomservice is.

 18. Verander de wereld maar in een microgolf dat zal de overpopulatie wel gelijk oplossen. Hebben we daar ook geen zorgen meer om. Geen rijen meer bij kassa in supermarkt. Lekker rustig op de weg. En misschien ga je nog licht geven ook nou dat is verdomde handig toch. Niks mis mee gewoon doen knal eens paar van die vuurpijlen af. Mafklappers dat ze er zijn.

 19. Geen wonder dat ze vooral in het buitenald Rutte een "softo homo" noemen.

 20. Het klinkt raar maar we worden in de gaten gehouden door buitenaf..een kernoorlog betekent interventie niet door iemand van deze planeet..😐

 21. kunnen we nog afvragen wat met taliban gaat gebeuren komen ze terug of gaan ze failet

 22. Het eenvoudigste is om de Oekraïne een aantal kernbommen te geven.

 23. Grappig om lachwekend te doen mt dit domme gedoe over een nuc bom klein kind bahhh

 24. deze video is zo grappig ik ben kapot lachen 😂🤣🤣👍 goed bezeg ga zodoor

Reacties zijn gesloten.