NU HET MOMENT OM ALTCOINS TE KOPEN ZOALS VECHAIN, CARDANO, XRP EN MEER? in 2022

laatste update: 10-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Weer eens tijd om een kijkje te nemen bij altcoins.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#ALTCOINS
#BITCOIN
#ETHEREUM

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

19 gedachten over “NU HET MOMENT OM ALTCOINS TE KOPEN ZOALS VECHAIN, CARDANO, XRP EN MEER? in 2022”

  1. Weer goed uitleg. Ik ook heel veel verloren in he begin. Allees swing voor de op coinmerce?

  2. Niet kopen wanneer het pompt….!!! Bitcoin verspilt geen tijd: Oktober, November, December, bullish maanden.Het is 1 oktober en Bitcoin is gelijk aan het pompen….niet normaal. 😅

  3. He focuss, je zei een aantal maanden geleden dat je ook in cardano zou gaan investeren. Ben je hier mee gestopt en zo ja waarom?

  4. Lijkt me toch weer een video met behoorlijk wat open deuren. Risico en rendement gaan hand in hand, maar dat weet iedereen al denk ik. Daarnaast moet je toch gewoon een onderscheid maken in alt coins en alt coins, je gaat mij niet vertellen dat je DOGE kan vergelijken met ADA alleen omdat ze beide alt coins zijn. Achter heel veel alt coins zit een goed plan en is het investeren waard (moet iedereen zelf weten uiteraard). Ik vind het een beetje ongenuanceerd allemaal en dat ben ik helaas niet van je gewend.

  5. De meest waardevolle video’s over crypto en aandelen is zeker dit kanaal ik heb al zo veel geleerd van je. Ik ben door alle motivatie nu een opleiding gaan volgen over blockchain zodat ik me hier verder in kan verdiepen🔥🚀

  6. Hey Focus, weer een leuke video. Dank daarvoor. Wat ik mij afvraag is of jouw visie om naast Bitcoin alleen in Ethereum te investeren wel verstandig is? Juist in het kader van spreiding. Je wedt dan maar op 1 paard, terwijl ik een toekomst zie waarbij juist meerdere layer 1's naast elkaar zullen functioneren. Kijk bijvoorbeeld naar de groei van Solana en Terra bijvoorbeeld. Draaien mooie en veelbelovende projecten op waar ik mijn ogen niet voor wil sluiten.

  7. Tis net als een te dure vakantie je bent namelijk altijd alles kwijt. Bij crypto is er altijd nog kans dat je er iets aan overhoud.

  8. Goede video werderom. Bij een bedrijf kan ik de onderliggende waarde van de aandelen nog begrijpen en daarop beslissen of een aandeel te duur is of niet. Maar bij crypto….? Mijn gevoel zegt dat 336 miljard marketkapitalisatie voor Ethereum toch eigenlijk helemaal nergens meer op slaat. Als je alleen hele Bitcoins kon kopen, dan wist je pas hoe duur ze waren en kocht niemand ze meer haha. Misschien kun je eens een video maken hoe je kunt nagaan wat de realistische waarde is van een munt. Bij crypto lijkt de waarde meer op de hype te zijn gebaseerd. Als ik de marketkapitalisaties zie van sommige munten zie en wat ze te bieden hebben kan ik me goed voorstellen dat ze ook 100 x minder waard worden.

Reacties zijn gesloten.