NOG NOOIT ZO LAAG !! – FEAR & GREED !! – CARDANO (ADA) in 2022

laatste update: 10-2022


Het Cardano- ecosysteem blijft groeien, met nu meer dan 500 projecten!
Cardano nieuws!

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:

Registreer hier:

Gewoon Crypto discord:
In de discord zal exclusieve content gedeeld worden!

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken

4 gedachten over “NOG NOOIT ZO LAAG !! – FEAR & GREED !! – CARDANO (ADA) in 2022”

  1. Zotte % als je zo terugkijkt in de tijd… stel je voor dat je je huidige positie in cardano enkele jaren houd en de waarde zo zot ziet omhoog gaan. Zou voor veel mensen een grote impact op hun leven hebben… langs de andere kant … er bestaat niets zoals gratis geld, alles blijft een risico en in vergelijking met het totaal aantal investeerders zullen en kunnen er slechts een klein aantal echt rijk van worden. We moeten het dus met zen alle realistisch houden, deze dip geduldig uitzitten en wachten tot de rest van de wereld weer volop zonder zorgen draait en the sky the limit lijkt te zijn, dan zal het voor ons de tijd zijn om verstandig winsten te nemen op diegene die instappen op de fomo en nabij ATH's. Dit kanaal is het enige dat mijn FOMO wat onder controle kan houden, zonder deze gast had ik maanden geleden al all in geweest. Dankzij deze kerel heb ik nu nog steeds een war chest aan de zijkant staan om die paarse box alle hoeken te laten zien. En zoals Gewoon Crypto het zegt, als we de paarse box toch niet aantikken, geen probleem, sowieso verder accumuleren met kleine beetjes het zijn hoe dan ook al prachtprijzen.

  2. Heel veel nieuwe projecten en zwaar onder gewaardeerd. Technische analyses kloppen niet meer.

  3. Opportunity never feels like opportunity…
    Groetjes en hartelijk dank voor de video

  4. Ik word ondertussen wel wat gek van deze range. Lijkt dat heel de wereld zen adem in houd voor het Oekraïne conflict plus die FED vergadering op… de 16de dacht ik? Houdt Poetin woord met zen vredesgesprekke of is het de ultieme val en wo3 en wat gaan ze in de vs doen met hun economie nu met deze wereldwijde spanningen.

Reacties zijn gesloten.