NIEUWS VAN DE WEEK | AANDEEL JUST EAT TAKEAWAY STIJGT 100% IN 4 WEKEN

laatste update: 12-2022


De koers van het aandeel Just Eat Takeaway is in minder dan 1 maand verdubbeld in waarde. We hebben een laagste koers van het aandeel gezien op 12 euro en vrijdag is de koers van het aandeel Just Eat Takeaway rond 24 euro gesloten. Het aandeel is veel in het nieuws geweest de afgelopen weken. En deze week doorloop ik het belangrijkste nieuws van het aandeel Just Eat Takeaway. Ook kijk ik naar de daggrafiek en weekgrafiek van het aandeel. Heb jij ideeën over de volgende aflevering van Nieuws van de week? Laat het weten door een bericht achter te laten onderaan de video.

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.