NIEUWE PRE-SALE: Bitcoin op de BSC met 500% Gain Potentieel!

laatste update: 10-2023


NIEUWE PRE-SALE: Bitcoin op de BSC met 500% Gain Potentieel!

👉 BTCBSC kopen:
👉 investeren in btcbsc stappenplan
👉 koers verwachting:
👉 welke crypto’s kunnen stijgen in de komende periode:
👉 nieuws:

🥇 Bybit:
👉 Sign-up, Deposit and win rewards now!

👉 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
👉Gratis crypto training:
👉Crypto signalen:
👉Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#btc #bsc #presale

30 gedachten over “NIEUWE PRE-SALE: Bitcoin op de BSC met 500% Gain Potentieel!”

 1. I'm glad I got into crypto when I did because it's been a turning point for me financially, been my best decision so far

 2. In SHIB we trust! Money in as issue that everyone has for a better and luxurious life, life was hard for me until I started trading shiba Inu and am now earning $20,000 per week.

 3. Interessant 😎😎😎😎😎 …”nobody went broke taking profit”

 4. alsjeblieft, iemand kan me helpen. Ik ben nieuw in cryptocurrency. Hoe kan ik profiteren van cryptohandel/-investering?

 5. even een vraagje. hoe kun je vervolgens gaan traden? dus dat je op tijd je winst kan pakken.

 6. Hoe kan je de BTC20 token claimen? Ik kan deze token nog niet importeren in mijn Wallet? any one?

 7. Ik heb deze avond contact met BTC BSC gehad via X, maar kwam toch tot een raar antwoord. Ik vroeg hen hoe het claimen in zijn werk gaat (als beginner) en hiervoor diende ik mijn recovery woorden door te geven wat ik zeker niet gedaan heb. Vervolgens kreeg ik het volgende antwoord: Ik heb zojuist bevestigd dat je geen verbinding kunt maken met de dapps omdat je niet genoeg saldo hebt om de gaskosten te dekken, dus je moet je portemonnee financieren met ten minste $ 300 van een cryptovaluta om je account te activeren, dit zou je een goede transactiegeschiedenis moeten geven. Is dit volgens jullie wel correct?

 8. Klinkt als een mooie kans. Je kan ook met BNB kopen zie ik, dat benoem je niet. Heeft dat een specifieke reden?

 9. Wat voor pump en dump wordt hier nou weer gepromoot dit is geeneens btc

 10. Sorry maar ik heb geen goede ervaringen met btc20 ik had voor 50 eurie gekocht via mijn wallet toen de presale voorbij was kon ik niets claimen op een of andere manier waren er meer wallets aan gekoppeld? Ik via x contact gezocht wilden ze mijn google account overnemen iemand uit Kenia!!! Meteen alles afgesloten jammer voor die 50 eurie maar ik vertrouw dit voor geen meter.

 11. Als u zich momenteel niet in de financiële markt bevindt, maakt u een grote fout. Ik begrijp dat het te wijten kan zijn aan onwetendheid, maar als u uw geld voor u wilt laten werken … Voorkom inflatie

 12. Er staat niks over team tokens etc.. ben bang dat het een scam is

Reacties zijn gesloten.