Nieuwe NFT trends waar jij veel aan hebt! in 2023

laatste update: 02-2023


In deze video laat ik jullie enkele NFT projecten zien die ik op het oog heb. Deze video moet NIET gezien worden als financieel advies. Wees altijd kritisch naar de informatie die je krijgt, dus ook van mij. Doe altijd jouw eigen research!

—————————-

Mijn socials
Instagram –
Twitter –
Crypto discord –

—————————-

0:00 – Project 1) Doodleape (DAPE)
7:28 – Project 2) Mutant Shiba Club
10:23 – Project 3) Mono Locco
16:12 – Giveaway/outro

—————————-

https://www.instagram.com/mutantshibaclub/

https://discord.gg/jc85dcUCvT

30 gedachten over “Nieuwe NFT trends waar jij veel aan hebt! in 2023”

 1. Mono Locco whitelist giveaway (2x)

  1) Abonneer op m’n kanaal

  2) Comment waarom jij hem zou moeten winnen!

  Over 48 uur maak ik de winnaars bekend via mijn Instagram (zie beschrijving voor linkje)

 2. Ik was bij de monno loco super early aanwezig, maar het nadeel is dat ik nu in een tentamenweek zit waardoor ik niet heb kunnen grinden, daarom zou de whitelisf super goed uitkomen

 3. Vanwege het veel weg zijn met werk zou ik graag een whitelist spot willen krijgen omdat ik niet genoeg tijd heb om interactie te brengen op de meeste discords… en je videos zijn fire🔥

 4. Jo man
  Zou ook graag een white list spot willen ontvangen. Heb t al geprobeerd bij meerdere projecten. Ma dat valt niet mee helaas, is voor mij ook nog allemaal vrij nieuw. Gr.j

 5. Lekker pik ! Echte generaal jij !
  Hoe je iedereen laat chappen van knowledge , mooi zo man !
  Heb ondertussen al veel opgestoken van jou video's. Cheers up to you 💯🙌

 6. Ik vind dit soort video's erg handig, vooral omdat ik dan kan kijken of mijn eigen analyses goed waren! Thanks Djani!

 7. Ik ben zeer geïnteresseerd in nft’s, door jou heb ik meer verstand gekregen over nft’s! Deze giveaway zou ik graag willen winnen

 8. Ik zou de whitelist rol moeten winnen omdat ik sinds kort je video’s zag over nft’s en er heel veel door te weten ben gekomen, nou wil ik ook ‘de nft wereld’ in en zou het enorm helpen om deze whitelist rol te krijgen. Ook motiveert mij dat alleen maar om meer tijd te investeren in het mono locco proces

 9. Ik zou graag een whitelist willen winnen omdat ik altijd hard voor de whitelist rol probeer te gaan maar altijd er buiten schiet daarom zou ik erg graag de whitelist rol willen winnen

 10. Sinds donderdag begonnen in de NFT wereld, zou heel tof zijn om een Whitelist te winnen!
  Dankzij jouw videos mooi onderzoek kunnen doen en geleerd hoe ik de projecten moet benaderen.

 11. Hopelijk krijg ik whitelist ik zou er veel aan hebben aangezien k erg gebruik kan maken van de lage gas fees. Voor mij is het anders onmogelijk om met een hoge gas fees een nft te kopen🙏

 12. Ik ben net nieuw in de scene. Ik zit sinds kort in het project en deze design lijkt me echt tof om te bemachtigen.

 13. Mono Locco Giveaway:
  Ik ben me de laatste tijd aan het inlezen in de wereld van NFT's. Voor het vergaren van kennis ben ik uitgekomen bij jouw youtube kanaal en heb hier al veel kennis opgedaan. Geloof ook echt in jouw strategie en de NFT's die je een shoutout geeft. Mono Locco ziet er allereerst gewoon erg tof uit, mooie graphics. Daarnaast denk ik dat het altijd goed is ergens bij te zijn als early adopter en daarom lijkt dit me tof.

 14. Jooow Djani, ik kom net in de wereld van de NFT’s door de video’s die jij maakt. Een Whitelist zou mij daarom erg goed helpen voor het behalen van mijn eerste NFT!

 15. Zit me nu zelf al een aantal weken te verdiepen in NFT’s en doe keihard mn best om bij dit soort projecten te gewhitelist te worden, echter is het mij nog steeds niet gelukt om een ( naar mijn mening) goed project te bemachtigen. Daarom zou ik het supertof vinden om deze giveaway te winnen!!!❤️❤️❤️

 16. Ik ben pas nieuw in de nft wereld maar het is me nooit gelukt om een white list rol te krijgen in echt een van de goede projecten omdat de requirements echt te hoog worden en ik heb ook nog school tussendoor, ben 16 trouwens, daarom hoop ik echt dat ik de whitelist rol giveaway kan winnen, mucho love 🖤

 17. Ik zou graag de giveaway willen winnen omdat ik veel voor school bezig ben en daarom niet veel in de discord aanwezig kan zijn en zo een whitlist rol te krijgen. Daarom hoop ik via deze giveaway een whitlist te krijgen.🚀

 18. Bedankt voor je content!! Ik ben nieuw in de NFTwereld, maar dit project trok mij wel heel erg aan. Ik ben best actief in discord, maar zou nice zijn als ik een WL kan krijgen 🙂

 19. Ivm werk , school en sporten heb ik weinig tijd om te grinden voor die whitelists steeds , via deze giveaway hoop ik eens een keer kans te maken op een whitelist, lovee

 20. Ik verdien de mono loco WL, omdat ik momenteel al een jaar bezig ben met NFT’S. Ik heb al bij ongeveer 10 projecten de levels voor de WL bereikt, maar helaas heb ik nog geen WL rollen kunnen bemachtigen, ook helaas nooit met de raffles geluk gehad. Ik hoop hierdoor toch weer me drijfveer terug te vinden, en weer verder te kunnen grinden. Vooral vanwege het feit dat ik NFT’S echt zie in het toekomstperspectief, en dat dit nog zeker lang aan zou houden. Ook volg ik jou al heel lang, en check ik altijd al jou video’s. Big support, and keep up the good work🚀🤞🏼!

 21. Hey Djani! Ik doe graag mee aan de winactie! Ik ben me nog niet zo lang geleden gaan verdiepen in NFT's maar heb door jouw filmpjes al veel geleerd! Ik kan nog veel van jou leren en hoop binnenkort mijn eerste NFT te bemachtigen! Daarom zou ik het super gaaf vinden om op de whitelist te komen! Blijf zo doorgaan met je video's, want je informeert en inspireert hier veel mensen mee 😊

 22. Ik wil heel graag winnen om zo voor het eerst in mijn leven een whitelist van een NFT te bezitten! Ik ben zelf bezig met het onderzoek naar goede NFT projecten en jouw video's helpen mij (en anderen) daar enorm bij, dank daarvoor! Ga zo door met het maken van video's, much love!

 23. The Force is Strong, het is dan ook een kwestie van motivatie, inzet en geduld.
  Denk dat er heel veel toekomst zit in NFT & Crypto.
  Na een stream van Djaniboi is de motivatie weer 100% aangevuld!!!
  Je brengt wijsheid, kennis en humor bij de mensen in beeld.
  Mooi project Mono Locco (heb me research gedaan)
  Een WL Spot winnen zou een grote eer zijn!
  Share & Care – Keep it up X

 24. Ik ben al zo'n 3 weekjes bezig met nft's en het is een hele nieuwe wereld die open is gegaan voor mij! Zoveel oppertunity's te vinden en de grind is real. Gun het ook zeker anderen, maar zou het dik vinden als ik deze giveaway kan winnen! LOVE <3

 25. Ik zou hem graag willen winnen omdat ik momenteel erg druk ben met andere dingen, deze whitelist kan er voor zorgen dat ik een extraatje krijg (als in geld). Ik zou hiermee mn ouders trots willen maken om op mijn leeftijd zo'n bedrag te kunnen verdienen.
  Thanks!

 26. Ik zou deze WL heel erg graag willen hebben want dit wordt mijn eerste NFT Project en wil echt heel graag mn leven changen man! Lovee

 27. Harde video zoals altijd Djani, ik ben eigenlijk op de hele NFT wave gekomen door jouw video's. Ik wil graag beginnen met het traden van NFT's en een whitelist rol zou een hele mooie kickstart zijn voor mij persoonlijk. Ga zo door met deze video's man, ze hebben mij in ieder geval veel geholpen. Consistent waarde leveren en je zit voor je het weet op die 100k🧠

 28. Ik vind de artwork mooi dus daarom zou ik hem graag willen hebben,

 29. Halla DjaniBoi , als ik deze twitter account van DOODLE APE opzoeken zie ik nu geen 68,5 K volgers , maar 2.6k ? of heb de verkeerde adres ?

Reacties zijn gesloten.