Nieuwe DIVIDEND AANDELEN kopen & GEWELDIGE cijfers NN Group

laatste update: 12-2023


Vandaag was het weer tijd voor de dividend aandelen aankoop. 2 nieuwe deze keer, maar stiekem had ik ze hier en daar al een beetje weggegeven.

Welkom bij Alles over Geld!
Let op! Deze video’s zijn geen financieel advies!
Heb je altijd de droom gehad om rijkdom voor jezelf te creëren, maar vond je nergens de juiste informatie? Bij Alles over Geld kun je terecht voor al je informatie over Bitcoin, aandelen, persoonlijke financiën en traden. Hier leer je hoe geld voor JOU kan laten werken in plaats van andersom!

Interessant? Klik dan op die abonneerknop en dan komen we elkaar tegen in de comments!

Alles over Geld – Crypto, aandelen, financiële vrijheid, persoonlijke financiën, boekrecensies

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
cardano
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase
quant

wat wil investeren zeggen
ik wil investeren in crypto
ik wil investeren in bitcoin
ik wil investeren in vastgoed
ik wil investeren in cryptocurrency
ik wil investeren in startups
ik wil investeren in waterstof
energierekening
geld besparen

5 gedachten over “Nieuwe DIVIDEND AANDELEN kopen & GEWELDIGE cijfers NN Group”

  1. Goeie video! Ik heb zelf ook nn, dus dit is goed nieuws.

  2. Bij NN/ASR hoef je niet te kiezen tussen yield of groei, die hebben beiden erg hoog 🙂

  3. Heb je alle aandelen bij BUX? Hoe sta jij ten opzichte van de kosten bij BUX?

  4. Ik ben klaar met het voorschot op de prijs, aangezien ik in minder dan een maand van mijn investering meer dan 10.000 dollar heb verworven. We hebben allemaal meer nodig dan onze salarissen om financieel stabiel te zijn, dus in dat geval zal ik mensen adviseren om het uit te proberen cryptocurrency en aandelen, schakel gewoon een professionele handelaar voor u in, zo eenvoudig is het en u maakt een goed winstrendement, het leven is goed 😊.

Reacties zijn gesloten.