Nieuwe coins bij Bitvavo in 2022 (APRIL) – Bekijk hier alle nieuwe cryptomunten op Bitvavo in 2022! in 2022

laatste update: 09-2022


In deze video kijk ik naar de nieuwe cryptomunten op Bitvavo in april 2022.

👉🏻(Bonus) Link naar Bitvavo:

🔔 Abonneer voor meer video’s over Bitcoin, crypto en blockchain.

In deze video laat ik je zien welke cryptomunten er bij Bitvavo nieuw zijn bijgekomen in 2022 (april). Ik laat je alle 11 de cryptomunten zien en ik leg je uit hoe je van start kunt gaan met Bitvavo.

▪️ Crypto kopen zoals Bitcoin en Ethereum doe ik via crypto handelsplatform Bitvavo:

▪️ Leren hoe je met Bitcoin aan de slag kunt gaan? Check mijn gratis training:

▪️ Bitcoinkenner forum:

▪️ Totaal overzicht van gratis producten en diensten:

Mijn naam is Lars Provoost en ik ben sinds 2018 actief in de crypto wereld. Eerst als alleen een stille koper en bitcoin hodler, maar nu ook als Bitcoinkenner die een missie heeft om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Op mijn website neem ik je mee in de wereld van de Bitcoins en de crypto’s en laat ik je zien hoe je het beste aan de slag kunt gaan met Bitcoin.

Via dit YouTube kanaal doe ik dat in de vorm van video’s.

Ben je al wat meer thuis in de cryptocurrencies? Ook dan zit je hier helemaal goed, want klaar met leren over Bitcoin en de mogelijkheden ben je namelijk nooit 😉

👉🏻 Volg mij op deze platformen voor nog meer crypto content:

▪️ Instagram:
▪️ YouTube:
▪️ Linkedin:
▪️ Facebook:
▪️ Website:
▪️ Forum:

📩 Contact met mij opnemen?

Mail to: Bitcoinkenner@outlook.com

Beste kijker,

Vond je deze video leuk en wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste video’s omtrent Bitcoin en crypto? Vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal en het belletje aan te zetten.

Dankjewel voor het kijken en tot de volgende video!

Bitcoin groeten,

Lars Provoost

NL
📃 Disclaimer:
Op onze website delen we geen financieel advies. Ook niet als dat toch zo lijkt. Doe altijd je eigen onderzoek naar crypto en ben je ervan bewust dat je jouw inleg (deels) kunt kwijtraken. Crypto is volatiel! Dit geldt voor alle platformen waar Bitcoinkenner / Provoost Media B.V. op actief is.
Dus ook voor YouTube.

EN
📃 Disclaimer:
We do not share financial advice on our website. Even if it seems that way. Always do your own research on crypto and be aware that you can (partially) lose your investment. Crypto is volatile! This applies to all platforms where Bitcoinkenner / Provoost Media B.V. is active.
So also for YouTube.

Hashtags:
#Bitvavo #Crypto #Coins