NIEUWE ALL-TIME HIGH VOOR S&P 500 IN 2023? in 2023

laatste update: 11-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

S&P 500 bespreken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

5 gedachten over “NIEUWE ALL-TIME HIGH VOOR S&P 500 IN 2023? in 2023”

  1. Heldere en duidelijke video's over beleggen. En Up-to-date, daar kan je natuurlijk niet omheen. Dankzij je uitgebreide video's heb ik vertrouwen gekregen in het beleggen. Ben vanaf oktober begonnen. Lekker maandelijks hetzelfde bedrag inleggen en over 20/25 jaar zien we wel weer verder. Bedankt en hoop dat je lekker doorgaat met het maken van deze video's👍🏻

  2. Een jaarrendement van 25% voor de S&P 500 is heel normaal. Ook -25% is normaal. Het gemiddelde over een hele lange periode is ongeveer 10% per jaar, maar dat komt bijna nooit voor! Het is elk jaar meer of minder.

  3. Ik heb de hele van mijn aandelen van Nvidia gekocht, maar ben nu aan het wachten om de winst te investeringen in de QQQ of S&P500 maar momenteel staat het iets te hoog, ik verwacht wel eerst nog een kleine dip.

  4. Een nuchtere, eerlijke visie over beleggen die verstaanbaar is voor zowel jong als oud, beginnende als meer geavanceerde belegger. Wederom hoogstaand staaltje klasse Focus. Blijf zo doorgaan! Vind een nieuwe upload steeds zeer fijn.

Reacties zijn gesloten.