Nieuw transactierecord voor bitcoin | Ook boete voor Poloniex | Crypto nieuws vandaag | #870

laatste update: 05-2023


Bitcoin bereikt bijna onopgemerkt een belangrijke nieuwe ATH, dankzij een recente ontwikkeling op het netwerk, en betaalbedrijf Block komt met een aankondiging die de miningsector wel eens flink op zijn kop zou kunnen gaan zetten. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:32 BTC verwerkt meer transacties dan óóit tevoren
03:39 Block heeft eigen miningchip ontwikkeld, mingsector op zijn kop?
06:14 Poloniex krijgt boete van toezicchthouder
09:34 Centraal Afrikaanse Republiek stopt met BTC als wettig betaalmiddel
11:54 Inflatie NL stijgt tóch weer in april
14:29 Koerrrsen koerrrsen!
17:05 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Nieuw transactierecord voor bitcoin | Ook boete voor Poloniex | Crypto nieuws vandaag | #870”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hooi Axel goede avond bedankt voor je up date hier op het YTkanaal van BLOX ja wel voor Bitcoin een ATH ik wens je nog veel plezier voor vanavond met lekker kopje kofie en stuk gebak tot morgen dan weer groetjes aan Jari en andere team van BLOX dag !☕🥧🥂!😀😍😎

  3. Hopelijk blijf je nog lang verbonden aan Blox in deze rol want je bent echt een natuurtalent wat mij betreft. Prettig om naar te luisteren en te kijken, alles gaat lekker vlot en soepel. Dank weer! 🙂 Op naar morgen.

  4. Hoi axel zou je algorand een keer kunnen toe lichten verwachting ontwikkeling
    Groeten roy

Reacties zijn gesloten.